ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El directiu d’un gran club d’Espanya presenta una oferta a Peter Lim

Per Blanquinegres · 01 Març, 2023

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

No obstant això, en les últimes setmanes, tal com informa el periodista Héctor Gómez, comença a evolucionar i canviar la versió que els treballadors del club a València donen referent a una possible venda de les accions per part de Peter Lim.

Sens dubte és un gran canvi perquè en els últims anys, qualsevol informació relacionada amb la venda de les accions per part de Lim sempre anava acompanyat per un: “Peter Lim no ven, no hi ha ningú que puga posar els diners suficients, que isca algú i pose damunt de la taula eixos diners”.

El missatge ha començat a evolucionar i ara s’afirma que “algú haurà de posar els diners damunt de la taula perquè Peter Lim s’ho pense”. És a dir, es comença a deixar oberta a eixa opció. El missatge està evolucionant i ja ningú seriós pot afirmar que no hi ha hagut cap tipus d’interés a comprar el club. Alguna cosa que va confirmar el mateix Peter Lim en una entrevista amb el Financial Times.

Les quatre ofertes presentades a Lim

Ara mateix, i sempre segons la informació de Tribuna Deportiva, Lim ha tingut quatre ofertes damunt de la taula que tenen la credibilitat suficient com per a informar referent a això.

La primera d’eixes ofertes arriba provinent d’una persona important de la ciutat de València i que coneix bé el negoci del futbol espanyol.

La segona oferta, de la qual ja vam informar en Blanquinegres, ha arribat en boca d’un directiu d’un club important a Espanya i que li la va traslladar a la presidenta del València, Lay Hoon Chan. Eixe directiu es Miguel Ángel Gil Marín.  L’oferta era d’un amic íntim del seu pare, Jesús Gil i que estava interessat a fer una oferta per les accions a Peter Lim.  L’oferta la va traslladar Lay Hoon a Peter Lim però de moment la resposta de Lay Hoon va ser que Lim no ven les accions.

La tercera de les ofertes és molt coneguda entre el valencianisme i es tracta del Príncep de Johor, com ell mateix va reconéixer en les xarxes socials. Va arribar a tindre una reunió telemàtica amb Javier Tebas, president de La Lliga.

La quarta oferta important va arribar d’un fons americà, com el mateix Peter Lim va reconéixer en una entrevista per al prestigiós diari “The Financial Times”