ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El diari més important de Singapur explota contra Peter Lim

Per Blanquinegres · 25 Febrer, 2023

Era el diari que faltava. En el dia de hui, dissabte 25 de febrer de 2023, el periòdic més important de Singapur, The Straits Times, s’ha publicat un reportatge on s’analitza  la gestió de Peter Lim al València al llarg de les últimes temporades. L’article es titula: “El València de Peter Lim en una situació desesperada, amb empitjorament de les relacions entre aficionats i propietari”

L’article és encapçalat per una foto en la qual es mostra a Peter Lim i a la seua dreta una de les imatges de l’última manifestació en l’Estadi de Mestalla”

L’article comença amb diferents declaracions de Javier Solís, director corporativa i portaveu del València, referent a una hipotètica venda del club i el compromís de Peter Lim. No obstant això, també s’inclouen frases com aquestes: “La moral dels aficionats contrasta amb 2014, quan Lim va ser victorejat com heroi quan el seu Meriton Hòldings va comprar el club per €420 milions i els va salvar de la fallida”.

En l’article periodístic també apareix reflectit el sentiment de l’afició valencianista i l’eixida de Marcelino i de Mateu Alemany del club. El reportatge finalitza amb el testimoni d’un aficionat valencianista.