ACTUALITAT  SOCIAL  

El diari Forbes estalla contra Peter Lim

Per Sergio Botella · 18 Febrer, 2023

El diari Forbes ha va publicar ahir un article sobre la situació actual del València titulat: “El nou lideratge de València no ajuda ni una mica al propietari multimilionari Peter Lim”. En la notícia es parla de la incorporació de Baraja com a nou entrenador del València per a intentar salvar a l’equip, però explica que la volta d’una llegenda valencianista no canviarà res en la visió de l’afició cap a Lim.

Henry Flynn, autor de l’article, explica com el València ha arribat a esta situació sent un club tan gran. Es posa l’atenció en la venda dels jugadors importants on s’esmenten a Ferran Torres, Carlos Soler i Gonçalo Guedes.

A més, s’explica que l’afició està realitzant massives protestes davant la pèssima gestió del màxim accionista i que per primera vegada en 33 anys el club podria tornar a viure un descens a Segona Divisió. Una situació, que segons Forbes, ja és insostenible i comenten que Peter Lim no entén ni ha volgut entendre el que significa el València per a molta gent.

Finalment, afigen que Rubén Baraja torna a casa per a salvar a l’equip com una mostra de valencianisme, però que necessita ajuda d’una directiva que ho deixarà sol i damunt tenint en compte que el mercat de fitxatges ja s’ha tancat. “Pitjor encara, Lim no té cap motiu personal per a vendre, i l’equip romandrà ancorat fins que l’estructura canvie en la part superior.”, expliquen en la notícia.