ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Sneijder explica que va estar a punt de fitxar pel València i per què va preferir al Madrid

Per Alex Alfaro · 21 Març, 2023

Wesley Sneijder va poder ser un dels millors jugadors del món, però, segons ell mateix va reconéixer, “no tenia ganes”. El migcampista neerlandés va brillar amb l’Ajax, va tindre detalls de molta qualitat amb el Reial Madrid i ho va guanyar tot amb l’Inter de Milà. No obstant això, la carrera del futbolista, a poc a poc es va anar apagant.

El propi futbolista ha reconegut que, en la seua anys en el Reial Madrid, va tindre problemes amb la vida nocturna: eixia massa nits i va tindre alguns problemes amb l’alcohol. I va anar precisament en aquella etapa, en l’auge de la seua carrera, quan el València CF es va interessar pel seu fitxatge. Ho va fer a l’estiu de 2007, quan Sneijder va cridar l’atenció de gran part del món del futbol en la seua última temporada a l’Ajax. I el València va viatjar a Amsterdam per a negociar el seu fitxatge, va estar molt prop d’arribar a Mestalla, però el migcampista, finalment, va rebutjar l’oferta i va fitxar pel Reial Madrid.

En una entrevista concedida a Relevo, Wesley Sneijder ha repassat la seua trajectòria professional i com va arribar al Reial Madrid. El neerlandés ha reconegut que abans que el dels madridistes, va haver-hi interés del conjunt de Mestalla. “El València volia fitxar-me, estàvem parlant, però jo pensava que podia aspirar a més”, assenyala. I explica que “dos setmanes després va vindre el Reial Madrid i va ser tot molt ràpid, en tres o quatre dies el fitxatge estava fet”.