ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El dia que el València li va guanyar a Corona a Mestalla

Per Alex Alfaro · 03 Febrer, 2024

Hui l’Almeria visita Mestalla i molts recorden una foto de la qual no fa tant de temps. 17 de gener de 2015, el València rep a l’Almeria en l’estadi de Mestalla. Abans del partit l’habitual foto de capitans. I en ella, Dani Parejo representa al València, i Miguel Ángel Corona porta el braçalet de capità de l’Almeria.

Era una de les últimes temporades de l’actual director esportiu del València com a futbolista, abans de anar a Austràlia en 2016 i retirar-se en 2017 una altra vegada a l’Almeria.

En aquell partit va véncer el València, en un enfrontament on es va patir molt més de l’esperat davant un rival de la zona baixa. Els de Nuno es van desembossar al final, amb una cabotada de Negredo, en una trobada en el qual a base d’empenyiment va superar la seua falta de joc enfront d’un Almeria molt ordenat, que va neutralitzar en dos ocasions l’avantatge local, però al qual la segona part se li va fer molt llarga. Al final del primer període, un València bla i un Almeria efectiu empataven a dos gols amb més gols que futbol.

Aquell any, el València va finalitzar 4t amb 77 punts, mentre que l’Almería va baixar a segona divisió amb Miguel Ángel Corona com a capità.