ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 05 Agost, 2020

El dia a dia del VCF sempre està marcat per notícies relacionades amb el mercat de fitxatges, com és normal en estos dies d’estiu.

Però hui, el protagonistes sense cap dubte és el capità, Dani Parejo. Després de les declaracions de Ferran en la seua contra, el de Coslada està més a prop de fitxar pel Villarreal.

A més, hui s’han presentat les equipacions que portarà el VCF la pròxima temporada.

El Villarreal convenç a Parejo

El capità del VCF és un dels jugadors que està a la llista negra de Peter Lim perquè abandone el club este mateix estiu.

Segons informa Deportes Cope Valencia, el conjunt groguet és el millor parat per a endur-se al de Coslada, ja que enguany ja no compten amb Cazorla ni amb Bruno i necessiten reforçar el centre del camp. Per tant, Parejo tindria galons en l’equip.

El VCF contacta amb Kang In per a renovar-lo

El conjunt valencianista pretén renovar a una de les seues perles de la pedrera després que s’escapara la renovació de Ferran.

El coreà acaba contracte a juny de 2022 i segons apunta Ser Deportivos Valencia, des de la Direcció Esportiva volen renovar-lo i allargar el contracte dos temporades més.

Cillessen podria fitxar per l’Ajax

Segons apunta Superdeporte, l’Ajax està interessat a recuperar a Cillessen. El conjunt holandés s’ha posat en contacte amb el porter. El campió holandés estaria disposat a pagar la seua fitxa, però posaria altres condicions en el seu fitxatge. Des de la Direcció Esportiva de l’Ajax saben que Onana va a eixir, per tant, tindran una bona quantitat de diners per a reinvertir en la porteria. Però no estarien disposats a pagar més de 10 milions d’euros per Cillessen.

Des del VCF saben que serà difícil fer caixa amb moviments a la porteria. Busquen millorar eixa posició des de la base de Jaume. El mercat de porters va a estar mogut, i el VCF podria ser un dels grans beneficiats.

El VCF presenta les seues noves equipacions

El València ha presentat hui les equipacions per a la temporada 2020/2021. El problema d’esta temporada ha sigut que les samarretes oficials s’han filtrat abans del pensat. La marca esportiva Puma es va equivocar i va penjar les equipacions en una tenda online de Corea. A més, les equipacions s’han pogut veure en tendes esportives.

El València presenta les equipacions amb el lema “Nascut de la valentia”. A més, ni Parejo ni Coquelin apareixen en la presentació.

Ferran: “Parejo no va ser un bon capità”

Ferran ja no forma part del València CF, però açò no ha evitat que haja decidit donar la seua versió dels fets. Una part d´aquesta versió apunta directament al capità del València CF, Dani Parejo, al que ha acusat d’exercir un mal lideratge.

“Mai he tingut una relació personal amb ell, i no considere que haja sigut un bon capità amb mi”.