ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 19 Agost, 2020

L’actualitat del VCF ha estat marcada per el desacord entre el VCF i Paco Camarasa després del comiat imprudent de l’exjugador valencianista.

A més, la plataforma ‘Salvem al Nostre Valencia’ ha convocat una altra manifestació perquè tots els valencianistes puguen protestar en contra de la gestió de Meriton.

Camarasa i el VCF aniran als tribunals

Després del comiat imprudent que li feren a l’exjugador, hui s’hi ha mantingut una reunió entre el mateix Camarasa i un representant del club, en este cas Julián Suescun, per a aclarir les postures del fulminant acomiadament.

Segons han informat a Deportes Cope Valencia, en l’acte de conciliació entre el VCF i Paco Camarasa, el club no ha reconegut la imprudència de l’acomiadament.

‘Salvem al Nostre Valencia’ convoca altra manifestació

Esta vegada serà a la plaça de l’Ajuntament i al kilòmetre 0 del valencianisme, lloc on es va fundar el club centenari.

El dia de la nova concentració serà dissabte 29 d’agost, on començaran els actes a partir de les 19:19 hores fins a les 20:20 hores.

Els gegants europeus s’interessen per Gayà

El jove lateral de Pedreguer s’ha assentat com un dels millors laterals d’Espanya. Internacional amb la selecció i capità general del València, José Luís Gayà ha demostrat un gran nivell les últimes temporades que ha jugat en el València.

Estes grans actuacions no han passat desapercebudes per als grans equips del vell continent i s’han interessat per ell, perquè siga el seu lateral per a la pròxima temporada. Segons ha informat el diari francés, París United, els equips interessats en Gayà són: Manchester City, París Saint Germain, FC Barcelona i Reial Madrid.

Els jugadors no volen a Murthy d’intermediari

Els jugadors i el president, Anil Murthy, aproparen postures per a abonar la mitat de la fitxa als futbolistes mitjançant pagarés. Però això no significa que els jugadors estiguen contents amb el president.

Segons apunten a Deportes Cope Valencia, alguns jugadors volen que Lim els dirigira directament a ells per a donar-los la paraula, sense Anil Murthy d’intermediari.

El VCF pot ingressar un pessic de diners per De Paul

Rodrigo De Paul és un dels jugadors pels quals el VCF intentarà traure un pessic de diners. L’argentí pot eixir de l’Udinese este estiu, i segons apunten des d’Itàlia, el seu equip no valorar traure’l de l’equip per menys de 40 milions d’euros.

El conjunt valencianista es va aguardar en el seu temps un percentatge d’una futura venda. Eixe percentatge és del voltant del 15%.