ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 18 Agost, 2020

L’economia del VCF ha sigut, un dia més, protagonista en l’actualitat valencianista. Amb la possada de diners en caixa de Peter Lim, s’intentarà resoldre el problema.

A més, eixos diners aniran destinats majoritàriament a la finalització del nou estadi, cosa que marcarà el futur de Peter Lim al VCF.

Peter Lim torna a ficar diners en caixa

L’economia del VCF passa per un moment delicat. Començant per la forma de pagar als jugadors i acabant per la represa imminent de les obres del nou estadi.

Per la seua part, el mateix VCF ho ha desmentit a una informació a Twitter: “Davant nous rumors i comentaris incerts, els quals sols busquen crear confusió, cal aclarir que és totalment fals que el VCF haja tornat al seu màxim accionista 38 milions d’euros deixats a la tresoreria”.

Les renovacions al VCF poden dur problemes

El VCF ja s’ha posat en contacte amb l’entorn de Gayà, Wass i Paulista per a començar a negociar els seus terminis de renovació.

Segons van informar a Tribuna Deportiva, La Liga estarà pendent de les renovacions del VCF perquè la situació econòmica del club és crítica i cap la possibilitat que el VCF no puga pagar la plaça a la Primera Divisió.

Directiva i jugadors, apropen postures

Segons informa ElDesmarque, en eixa reunió entre el president i els capitans, ambdues parts han arrimat postures i s’han compromés a buscar alternatives de pagament si finalment no convenç la forma dels pagarés.

En la reunió d’este matí, Murthy ha intentat calmar els ànims dels jugadors tornant-los a explicar la situació i la falta de liquidesa per la qual passa el club. El president i els jugadors s’han mostrat conciliadors.

El VCF tindrà 3M per a fitxar

Els diners per al VCF en este mercat estival serà molt pocs. La situació financera del conjunt valencianista fa que no es puga gastar una gran quantitat de milions en fitxatges.

Per això, segons han avançat a Ser Deportivos Valencia, La Liga ha posat un tope d’inversió per al conjunt blanc-i-negre en este mercat de fitxatges. El límit estarà en poc més de 3 milions d’euros.

La Champions salva al VCF de la catàstrofe

Els comptes del València estan travessant un moment crític. Els jugadors encara no han cobrat i esta situació podria desencadenar en un impediment per a poder participar en la pròxima Lliga Santander, la qual cosa implicaria un descens administratiu.

No obstant això, el València rebrà uns ingressos que li salvaran la vida. El club de la Capital del Túria encara ha de cobrar els diners corresponents a la seua participació en la Champions League en la qual l’equip, en eixe moment d’Albert Celades, va caure eliminat als octaus de final davant l’Atalanta.