ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 17 Agost, 2020

Els problemes econòmics del VCF s’agreugen cada dia més. Es filtra informació sobre com estan cobrant els jugadors des del passat mes de juny.

A més, van apareguent noms per a reforçar al conjunt valencianista, el qual no ha fet encara cap fitxatge de cara la pròxima temporada.

El VCF paga als jugadors mitjançant pagarés

Segons apunten a Las Provincias, la directora financera ha proposat pagar als jugadors mitjançant pagarés fins a setembre de 2021. Però Peter Lim, no està disposat a avalar eixos pagarés. Eixa forma, ho han rebutjat tots els jugadors.

Esta sorpresa ha vingut de nou per al valencianisme. El tema econòmic està pijor que abans de la compra del VCF per part de Peter Lim.

Els jugadors, en contra del pagament amb pagarés

Segons han informat a Deportes Cope Valencia, els pagarés els quals va oferir el club als jugadors estaven per a tres mesos. Però, el conjunt valencianista ho va canviar fins a setembre de 2021.

Els jugadors no volen que els pagarés siga a tan llarg termini i això és una cosa que els capitans no veuen amb bons ulls. Així ho han transmés a Murthy.

Reunió de Javi Gracia amb els capitans

Javi Gracia és un entrenador molt meticulós i li agrada molt parlar amb els jugadors per a guanyar confiança i treballar l’aspecte emocional. Per això, l’entrenador del València ha eixit mitja hora més tard a l’entrenament de hui amb els capitans del club, Rodrigo Moreno i José Lluís Gayà.

La intenció de l’entrenador és recuperar a un grup de jugadors que eren un vestuari molt unit, però que a conseqüència de les accions d’Anil Murthy han sorgit molts problemes.

El fitxatge de Silva s’apropa al VCF

El futur de David Silva encara no està clar i el VCF podria ser el seu pròxim club a canvi de tres temporades i dos milions d’euros nets per temporada.

Si Silva tornara a la capital del Túria, seria per moltes raons, però la més forta, la familiar. El VCF pegaria un cop fort damunt la taula amb un fitxatge, el qual il·lusionaria a l’afició.

Fernando Roig: “Està descartat que Juan Roig compre el VCF”

L’arribada de Parjo i Coquelin al Villarreal CF arran de la problemàtica institucional i esportiva que viu el València CF ha provocat que el nom del club de Mestalla es mantinga present en l’actualitat del club groguet en els últims dies. El president i màxim accionista del club de la Ceràmica, Fernando Roig, ha deixat alguns titulars sobre la realitat que embolica als de Mestalla en una entrevista amb Juan Carlos Villena a Las Provincias. En primer lloc, l’empresari ha reiterat que la transacció de Parejo i Coquelin va ser una “operació global” en la qual creu que totes les parts van quedar satisfetes. “El València va prendre la iniciativa de no comptar amb ells i nosaltres vam veure l’oportunitat”, explica.

Finalment, ha eliminat qualsevol possibilitat que el seu germà Juan Roig poguera comprar el club de Mestalla. “Ell és germà meu, amic meu i accionista del Vila-real, així que això està totalment descartat”, conclou.