ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 13 Agost, 2020

En l’actualitat de hui, hem conegut que Yangel Herrera està cansat d’esperar al VCF i s’inclina ara per jugar la temporada que ve al Granada.

A més, també hem sabut l’estratosfèrica xifra que cobra Jorge Mendes gràcies al màxim accionista del VCF, Peter Lim.

Yangel Herrera vol tornar al Granada

El València tenia molt avançada la cessió del migcampista veneçolà del Manchester City, Yangel Herrera. No obstant això, segons ha informat el diari andalús, Ideal Granada, Yangel Herrera té com a prioritat tornar al Granada i jugar en l’equip Nazari la pròxima temporada.

Quan el València va fer oficial el traspàs de Ferran Torres al Manchester City, Yangel Herrera estava en València amb els seus representats esperant notícies del València per a unir-se amb el club de la Capital del Túria.

Jorge Mendes es guanya 9M per temporada amb el VCF

Des que Peter Lim va comprar la majoria de les accions del VCF, Jorge Mendes sempre ha estat al seu costat i ha col·locat molts dels seus jugadors el conjunt valencianista.

Segons informa Tribuna Deportiva, l’agent portugués és el gran beneficiat amb la gestió de Peter Lim al VCF. Jorge Mendes està emportant-se tots els anys, des que Peter Lim és màxim accionista del VCF, una quantitat d’entre 8 i 10 milions d’euros de comissió.

El VCF es reunirà amb la Generalitat per a negociar l’ATE

Des de l’Ajuntament de València i des de la Generalitat, estrenyen al màxim accionista perquè complisca la seua paraula en els terminis acordats per a finalitzar el nou estadi del VCF.

No obstant això, i segons han avançat a Ser Deportivos Valencia, en les pròximes setmanes i amb la presència d’Anil Murthy, el VCF se seurà amb la Generalitat i amb l’Ajuntament per l’assumpte de l’ATE del Nou Mestalla i del Poliesportiu de Benicalap.

Javi Jiménez se’n va cedit a l’Albacete

El VCF ha arribat a un acord amb l’Albacete perquè el central del Mestalla, Javi Jiménez, jugue en qualitat de cedit la pròxima temporada al conjunt manxec.

L’entitat valencianista va renovar al defensa fins a juny de 2022 amb la condició d’anar-se’n cedit una temporada.

El València accelera per Leite i Esteves

Segons ha informat el diari portugués, A Bola, el Porto demana al València quaranta milions d’euros pels dos jugadors. Per la seua part, el club de la Capital del Túria espera fitxar als futbolistes per quinze milions a cadascú i un bonus de cinc milions d’euros. Jorge Mendes està actuant com a intermediari en l’operació.

Les negociacions estan molt avançades i el València és l’equip millor posicionat per a fer-se amb els futbolistes. Diogo Leite ocuparia la demarcació de central i buscaria guanyar-se un lloc amb Mouctar Diakhaby i Hugo Guillamon per a fer parella amb Gabriel Paulista.