ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 10 Agost, 2020

L’actualitat valencianista està marcada pel cansament de l’afició per la nefasta gestió de Meriton, després de saber quin serà el valor de venda de Coquelin i Parejo al Villarreal.

A més, el conjunt groguet també estaria disposat a negociar amb Gabriel Paulista per a incorporar-lo de cara la pròxima temporada.

Coquelin serà nou jugador del Villarreal en les pròximes hores

Segons han avançat a Deportes Cope Valencia, Coquelin serà nou jugador del conjunt submarí en les pròximes hores.

Ahir, el conjunt valencianista va convocar al francés perquè acudira a la Ciutat Esportiva i es fera les pertinents proves mèdiques i també per a arreplegar les seues coses personals. Però el gal no s’ha fet les proves mèdiques amb el VCF, ja que per a formalitzar el seu fitxatge pel Villarreal haurà de passar proves amb els serveis mèdics del conjunt submarí.

Parejo eixirà del VCF amb la carta de llibertat

Anil Murthy té pressa per desfer-se de Dani Parejo. No vol que el capità torne a la Ciutat Esportiva per a estar a les ordres de Javi Gracia. L’acord amb el Villarreal encara no està tancat i este matí, el de Coslada ha tornat a Paterna.

Des de Singapur volen que el conjunt groguet abone bonus individuals i col·lectius perquè Parejo firme pel Villarreal.

El Villarreal també s’interessa per Paulista

El Vila-real pot arribar a oferir set milions d’euros pel fixatge del central brasiler. Una xifra molt baixa tenint en compte que el València va fitxar a Gabriel per dotze milions d’euros i el central brasiler ha augmentat el seu valor, ja que ha fet bones campanyes a Mestalla.

Si a la fi Paulista ix del València, el club hauria venut a un altre dels seus pesos pesats de l’equip, comptant ja amb les eixides de Parejo i Francis Coquelin. Per això, la renovació de plantilla que planteja Meriton seria molt gran.

El València ha tingut problemes per a pagar als futbolistes

Fa molts anys que el València travessa problemes econòmics. Des de la gestió anterior, que va provocar el procés de venda, el club s’ha vist en l’obligació de vendre a tots els jugadors que destacaven mentre veia com augmentava el dubte amb Bankia.

Segons ha informat Hèctor Gómez, els problemes econòmics del València són molt greus. De fet, han tingut inconvenients per a poder pagar als futbolistes de la primera plantilla del València. El periodista valencià ha afegit que alguns jugadors han cobrat amb pagarés i no estan contents.

Exjugadors i valencianistes firmen el manifest de ‘L’esperit del 86’

La gestió del VCF per part de Meriton ha acabat de cabrejar a tot el valencianisme per les formes que es van a vendre a Coquelin i Parejo.

Eixe manifest ha sigut firmat per exjugadors del VCF, (Cañizares, Subirats i Kempes, entre d’altres) per a donar veu al malestar del valencianisme.