ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 06 Octubre, 2020

Després del desastre al mercat de fitxatges, Javi Gracia s’està plantejant seriament seguir o no al capdavant de la banqueta valencianista.

D’altra banda, Anil Murthy ha parlat als mitjans oficials del club sobre perquè no hi ha arribat cap incorporació.

Murthy: “No podíem afegir més cost a la plantilla”

El president del VCF, Anil Murthy, ha parlat per als mitjans oficials del club després de la nefasta gestió en el mercat de fitxatges i dels problemes econòmics pels quals passa el club. A més, de la plena confiança depositada en Javi Gracia.

Entenc la frustració dels aficionats, entenc la frustració de l’entrenador, tots volíem el mateix, reforçar aquest equip per a millorar el seu nivell, però no ha pogut ser perquè no hem pogut baixar més el cost de la plantilla per a portar reforços. També al meu company José Luis Zaragosí li vaig dir que teníem l’objectiu de fitxar, anàvem amb aqueix objectiu, és el que ell va transmetre públicament, que l’objectiu era reforçar. La veritat és que no estem satisfets amb la situació, no estem satisfets amb el resultat final d’aquest mercat, tots volíem reforçar aquest equip, però en lloc de prendre decisions populars decidim ser responsables, ja que estem molt per damunt del joc net. No podíem afegir més cost a la plantilla

Peter Lim medita vendre el VCF

Segons han informat a Tribuna Deportiva, el màxim accionista no ha fitxat a cap jugador perquè vol vendre el club. A més, este estiu en una operació de venda d’un jugador, li oferiren 100 milions d’euros per les seues accions des d’un fons americà. Peter Lim va accedir a negociar, però li va dir que no podia vendre el VCF per menys de 195 milions d’euros, perquè supondria unes pèrdues a Meriton Holdings.

Per tant, Lim vol vendre el VCF, però demana una quantitat desmesurada de milions per la venda de la majoritat de les accions. A més, el mateix programa radiofònic afirma que empresaris valencians s’ha reunit amb Bankia per a començar el procés de compra de l’entitat valencianista.

Lim té la clau en la continuïtat de Javi Gracia

Segons apunta la Cadena Cope, l’entrenador pamplonés vol dirigir-se directament a Peter Lim abans de prendre una decisió sobre el seu futur. Gracia li demanarà a Anil Murthy una reunió cara a cara amb el màxim accionista.

Javi Gracia ha sigut el primer a arribar este matí a la Ciutat Esportiva. Allí hi han mantés dos reunions, primer amb Corona, i després, amb els capitans, els quals li han traslladat la plena confiança que tenen amb ell, cosa que ha sorprés per a bé al tècnic. Ara, la decisió és de Peter Lim. Haurà d’atendre la petició de Javi Gracia si vol que continue. Per contra, Gracia presentarà la seua dimissió.

Meriton esperava vendre més jugadors

En este mercat estival han eixit un total de huit jugadors, però des de Singapur volien fer una venda de jugadors més gran. L’entitat valencianista estava escoltant ofertes de jugadors fins a l’últim minut. Segons apunta El Desmarque, Kondogbia, Maxi Gómez, Cillessen y Diakhaby havien estat en algun moment a la rampa d’eixida.

A més, van oferir a Mangala, Gameiro, Sobrino i Cheryshev diverses vegades. Però la voluntat dels jugadors per eixir era nul·la i pararen les eixides de forma dràstica.

Els pilars de la plantilla demanen que Javi Gracia continue

Javi Gracia ha eixit este matí a entrenar amb els mateixos jugadors que ahir, sense conèixer cap incorporació nova. El míster confiava en rebre algun reforç de cara a esta nova temporada, però ni Anil Murthy ni Peter Lim ho han fet possible. És per això que Javi Gracia s’està pensant dimitir i deixar de formar part del València CF, ja que se sent enganyat pel Club.

Després de conèixer la possible decisió de l’entrenador, els capitans i els principals pilars de l’equip s’han reunit amb ell per a donar-li suport i demanar-li que continue al capdavant del projecte, ja que entre tots volen salvar esta situació. Tan jugadors com aficionats entendrien la decisió de Gracia de deixar l’equip, però el tècnic és l’única esperança del València CF si se vol intentar salvar la temporada.