ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 28 Septembre, 2020

L’actualitat valencianista ha estat marcada per una crítica més de Javi Gracia en roda de premsa a la falta d’incorporacions.

A més, el conjunt valencianista està encarrilant la renovació de tres jugadors i perles de l’Acadèmia.

Murthy li fa la creu a Javi Gracia

L’entrenador valencianista ha tornat a carregar en roda de premsa contra la gestió de Meriton al capdavant del VCF, perquè porta demanant fitxatges des que va arribar a la capital del Túria i encara no hi ha hagut cap incorporació.

Per això, i segons han avançat a Tribuna Deportiva, des de la reunió que va haver-hi entre el president i el tècnic el passat 14 de setembre i la negació a la incorporació de Murillo, Murthy li va fer la creu a Javi Gracia.

L’Agrupació de Penyes mostra suport a Javi Gracia

Meriton continua fent enemics a la capital del Túria. L’Agrupació de Penyes i la directiva trencaren relacions després de la tirada forçada dels penyistes del seu local a l’estadi de Mestalla.

Amb les paraules de Javi Gracia a roda de premsa, l’Agrupació de Penyes ha ratificat el seu suport a l’entrenador i amb totes les seues peticions.

Yunus, Kang In i Koba seran els pròxims en renovar

El VCF reconeix a la seua revista Batzine que els pròxims jugadors en renovar seran Kang In, Yunus i Koba.

La renovació del coreà és la menys innovadora de les tres. Des del mateix club la donen per feta, encara que no està tancada. El jugador firmaria fins a juny de 2024. Kang In té una clàusula de 80 milions d’euros i contracte en vigor fins a juny de 2022. L’entitat no vol que passe amb el coreà el mateix que amb Ferran.

Cillessen torna a la convocatòria

El tècnic del València, Javi Gracia, ha confeccionat la llista de convocats per al partit que es disputarà demà a les 19 hores davant la Reial Societat a l’estadi d’Anoeta.

En la porteria hi ha una gran novetat, Jasper Cillessen ha superat la seua lesió i acompanyarà a Jaume Doménech i a Cristian Rivero en la convocatòria.

Javi Gracia: “No se si Corona sap el que ocorre al club al 100%”

El tècnic del València CF, Javi Gracia, ha atés als mitjans de comunicació en la prèvia del Reial Societat-València, que es jugarà demà a les 19 hores a l’estadi Reale Arena i que correspon la 4ª jornada de La Lliga Santander.

Amb Corona parle tots els dies, perquè passem moltes hores a Paterna i fins i tot a vegades mengem junts. Ell ja sap la meua opinió i jo la seua, així que tampoc hi ha molts comentaris per la seua part sobre els pròxims moviments perquè tampoc sé si està 100% al punt de tot el que ocorre. Cadascun en la seua parcel·la fa el seu treball, però després ha d’haver-hi un consentiment des d’aquells que també decideixen els paràmetres econòmics. He estat en situacions en les quals decidia més en els fitxatges, així que he viscut diferents situacions. Jo tracte d’ajudar amb la meua opinió, però preferisc estar al marge