ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 07 Agost, 2020

En el dia de hui, hem conegut que el VCF i el Villarreal ja ha començat a parlar per a posar-se d’acord en el preu de venda del francés.

A més, l’entitat valencianista ja ha contactat amb Daniel Wass per a ampliar-li el seu contracte. També, Rodrigo té la pretensió de quedar-se al VCF la pròxima temporada.

El VCF i el Villarreal ja negocien per Coquelin

Coquelin és un dels jugadors que ja se li està buscant una eixida després que Anil Murthy li comunicara que no comptarien amb ell per a la pròxima temporada.

Però a hores d’ara i segons han apuntat a Ser Deportivos Valencia, valencianistes i groguets ja negocien el preu per Coquelin. Les postures entre ambdós clubs és bastant distant. A més, el conjunt castellonenc tampoc no ha negociat encara amb el jugador.

Yangel Herrera i el VCF volen unir els seus camins

Segons conten a Ser Deportivos Valencia, les dos parts volen unir els seus camins. El VCF vol que Yangel Herrera siga nou jugador blanc-i-negre, i el jugador vol jugar cedit la pròxima temporada al conjunt valencianista.

El problema seguix sent la falta de llocs extracomunitaris en el club, perquè les tres que permeteix l’LFP estan ocupades per Maxi Gómez, Gabriel Paulista i Kang In Lee.

El VCF vol renovar a Wass

El València té una llarga llista de jugadors els quals el seu contracte conclou l’any 2022. Per això, el club ha de prendre la decisió sobre què jugadors podrien renovar i quins no.

Segons ha informat el periodista valencià, Dani Meroño, el València té la intenció de renovar a Daniel Wass. El jugador danés conclou el seu contracte l’any 2022 i el club està molt content amb el rendiment i la implicació del jugador.

Rodrigo vol quedar-se en el VCF

Sempre que arriba el mercat de fixatges, el nom de Rodrigo apareix en tots els mitjans. Els últims mercats, el jugador ha sonat per a fitxar per diversos equips com l’Atlètic de Madrid, el FC Barcelona i el Reial Madrid.

Rodrigo Moreno sap que el club planeja una revolució en la plantilla molt gran i que vol vendre a la majoria dels jugadors que han tingut problemes amb Meriton Holdings, concretament, amb Anil Murthy.

Cinc milions separen a Leite del VCF

Les negociacions amb el Porto van per bon camí. No obstant això, segons ha informat el diari portugués Record, cinc milions separen a Diogo Leite del València. De moment l’equip de la Capital del Túria ha oferit quinze milions d’euros pel central. Mentrestant, el Porto vol vint milions d’euros.

Tot fa indicar que les negociacions arribaran a bon port i Diogo Leite serà nou jugador del València, ja que eixos cinc milions poden fixar-se en forma d’objectius.