ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 23 Septembre, 2020

L’actualitat de hui ha estat carregada per la sol·licitud d’eixida que ha fet Capoué al Watford.

A més, Racic firmarà en les pròximes hores l’ampliació del contracte fins a juny de 2024.

Capoué comunica al Watford que vol eixir

Capoué ha sol·licitat eixir del Watford. El conjunt anglés ho ha anunciat a la seua pàgina web. El Watford confirmarà les seues eixides quan es concreten els moviments.

No obstant això, les condicions perquè arribe cedit són més favorables. La preferència del jugador és jugar a la capital del Túria, i la seua sol·licitud d’eixir serà clau perquè puga arribar amb més facilitats.

L’explicació de l’interés amb Leite

Leite podria ser la primera incorporació del VCF en este mercat de fitxatges. De fet, Anil Murthy viatjarà durant estos dies a Portugal per a finalitzar la negociació pel central lus.

Segons han apuntat en Ser Deportivos Valencia, el portugués té un representant únic, el qual és Jorge Mendes. A partir d’ahí, Leite comença a vincular-se amb el VCF.

El València torna a per Joao Mario

Segons ha informat el diari Record, el València estaria interessat una altra vegada en el migcampista portugués de l’Inter de Milà, Joao Mario.

El València sap que ha de convéncer al jugador, perquè vinga al club de la Capital del Túria. Joao Mario abandonarà l’Inter de Milà i s’anirà al club que oferisca més diners per ell, sempre que el jugador no vulga algú destí en particular.

Racic renovarà demà

El serbi i el VCF han tancat l’acord per a la seua renovació fins a juny de 2024, com ja va fer Esquerdo esta setmana.

Racic tenia contracte al conjunt de Mestalla fins a juny de 2022, però després de la seua cessió al Famaliçao, molts clubs europeus preguntaren per ell i el VCF volia blindar-lo.

De Paul podria fitxar pel Leeds

El Leeds United ha sigut l’últim equip en interessar-se per Rodrigo de Paul. El conjunt valencianista cobraria un percentatge d’una possible venda de l’argentí, com ho reflectix el contracte que té amb l’Udinese.

Per això, com més diners invertisca el conjunt anglés, més quantitat s’emportarà el VCF. Eixe percentatge està en un 15%. Es parla que la primera oferta del Leeds seria de 40 milions, per tant, quatre milions anirien a parar a la capital del Túria.