ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 10 Septembre, 2020

L’actualitat valencianista ha estat marcada per l’aparició d’un nou fons d’inversions nord-americà el qual està interessat en comprar el solar de Mestalla.

A més, Jeison Murillo s’ha oferit al VCF i demà hi haurà una reunió per a decidir sobre els fitxatges.

Murthy, Corona i Gracia es reuniran demà

El VCF necessita fitxatges a menys de 48 hores per a l’inici de la lliga, on s’enfrontaran al Llevant a Mestalla. Tot apunta que, en el primer partit, no haurà arribat cap incorporació.

En eixa reunió es tractarà un consens entre els tres per a poder formalitzar algun fitxatge, i quan arriben a alguna conclusió s’abordaran les operacions.

Oferixen a Murillo al VCF

El VCF continua buscant reforços per a afrontar la nova temporada de la millor forma. Però no està sent fàcil, a més, després de saber que Anil Murthy haja parat el fitxatge de Pezzella.

El colombià vol eixir de la Sampdoria i el conjunt italià vol buscar-li una eixida, siga en forma de cessió o en qualitat de trapàs, però traent rèdit per ell.

Un fons d’inversió nord-americà vol comprar el VCF

Segons avançava Valencia Plaza este matí, ha eixit un nou fons d’inversió nord-americà per a comprar les parceles de l’estadi de Mestalla. Eixa empresa donaria els diners al club perquè puguen acabar el Nou Mestalla.

Però segons han apuntat a La Trastienda, des de l’entitat valencianista no saben res d’eixe fons d’inversió, cosa que l’Ajuntament de València sí que saben alguna cosa. A més, eixa mateixa empresa estaria interessada a comprar-li les accions a Peter Lim per a poder fer-se càrrec del VCF.

Jason i Cillessen són baixa per al diumenge

Segons el comunicat mèdic que ha publicat el València CF, el porter holandés, Jasper Cillessen, presenta una lesió fibril·lar per la qual estarà de baixa fins que reba l’alta mèdica. El porter va sentir molèsties en la cara posterior de la cama esquerra.

D’altra banda, el València també ha comunicat que el migcampista gallec, Jason Remeseiro ha sofrit una lesió fibril·lar en la part posterior de la cama dreta. El club ha informat que el jugador rebrà tractament fins que millore la lesió.

Guedes és dubte per al partit del Llevant

El València ha sofrit el famós virus FIFA durant l’atur de seleccions. L’equip de la Capital del Túria ha vist com el seu porter, Jasper Cillessen, ha tornat a la ciutat de València amb molèsties.

Gonçalo Guedes és un jugador que ha tingut molta mala sort amb les seues lesions. El jugador ha hagut de veure molts partits des de la grada a conseqüència de diferents problemes físics que no li han deixat demostrar el seu millor nivell.