ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 07 Septembre, 2020

L’actualitat valencianista ha estat marcada amb la data de la reunió que hi haurà entre l’Ajuntament i el VCF.

A més, Meriton ha exigit a Javi Gracia quedar sisé en la següent temporada sense incorporar cap fitxatge.

Gracia continua insistint amb el central i el migcampista

A menys d’una setmana perquè arranque la competició lliguera, el VCF continua sense tindre incorporacions. Les eixides han deixat un gran buit a l’equip, i encara no hi ha recanvis. Per això, Javi Gracia continua demanant fitxatges, almenys, un per línia de joc. Segons apunten a Deportes Cope Valencia, el VCF continua necessitant vendre perquè puguen arribar nous jugadors.

A les eixides, el conjunt valencianista continua buscant-li equip a Cillessen. A més, es busca destí per a Gameiro, Sobrino i Mangala.

Gayà és el jugador que més a prop està de renovar

El VCF té present renovar a tres jugadors clau per a fer equip la pròxima temporada. Eixos són Wass, Paulista i Gayà.

Segons han informat a Radio Marca, Gayà és el jugador que està més a prop i més disposat a renovar d’eixos tres, ja que també va ser l’únic que va respondre a l’entitat amb una contraoferta.

Mayoral porta cinc setmanes esperant al VCF

Segons han avançat a Tribuna Deportiva, Borja Mayoral porta esperant al VCF unes cinc setmanes. A més, esta setmana els seus agents han viatjat cap a Itàlia per a reunir-se amb clubs com la Lazio i Roma, els quals també estan interessats amb el davanter de Parla.

Este cas ha sigut similar al de Yangel Herrera, el qual es va cansar d’esperar a l’arribada del passaport de Paulista per a poder firmar pel VCF. Finalment, ha acabat cedit un any més al Granada.

Cheryshev rebutja al FC Krasnodar

Encara que el futbolista de 29 anys és considerat per Javi Gracia com un actiu aprofitable, la propietat creu que la seua tendència a les lesions i un salari de quasi 2 milions nets són raons suficients per a tractar de trobar-li un altre destí. No obstant això, el rus no sembla disposat a abandonar el València CF cap a qualsevol lloc. Segons informa Superdeporte, Cheryshev hauria rebutjat en les últimes hores una proposta del FC Krasnodar, que estaria interessat a fer d’ell un dels pilars del seu projecte. No obstant això, al jugador no li sembla gens atractiva la idea de jugar en la Lliga Premier de Rússia.

És més, l’oferta del Krasnodar no és l’única que ha rebut Denis en les últimes setmanes procedent de l’est. El Zenit de San Petesburgo també va estar molt interessat en la seua contractació, i fins i tot va arribar a conversar amb el València CF per a conéixer les condicions en les quals podria eixir. Però, finalment, va ser el propi jugador el que també va descartar aquesta opció. Cheryshev no vol abandonar València i, en cas que finalment haguera de fer-ho, no es planteja fer-ho del futbol espanyol, des d’on no ha arribat cap oferta pel moment.

El VCF i l’Ajuntament es reuniran este dimecres

S’aproximen uns dies clau per al futur del Nou Mestalla, i algunes de les incògnites es comencen a revelar. Aquesta previst que en els pròxims dies es reunisca el club de Mestalla amb la Generalitat i l’Ajuntament, on el València CF demanarà una pròrroga de l’ATE a canvi d’una sèrie de contraprestacions que encara no es coneixen.

És més, segons informa Ser Deportivos Valencia, ja hi ha data per a ixa reunió entre Anil Murthy i Joan Ribó. Aquesta serà el dimecres 9 de setembre i es preveu una trobada amb postures oposades, perquè l’alcalde de València demanarà al club que “complisca amb els compromisos acordats”, com ha reiterat en diverses ocasions, i el president valencianista intentarà aconseguir una pròrroga per a la construcció del nou estadi davant les dificultats per vendre les parcel.les de l’actual Mestalla. No obstant això, Ribó també estava obert a ser flexibles amb el club si veia “un gest” per part de Meriton Hòldings.