ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 04 Septembre, 2020

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha afirmat que no es prorrogarà l’ATE del Nou Mestalla.

A més, Meriton pretén col·locar a Gayà en el límit salarial del primer equip en la pròxima oferta de renovació.

L’eixida de Cillessen serà clau per a l’arribada de fitxatges

Al VCF no arriba cap fitxatge, ja que la situació econòmica a l’entitat és preocupant. Malgrat l’eixida de jugadors importants, a estes altures del mercat encara no s’ha pogut fer cap incorporació.

El club tindrà complicat fins i tot, aconseguir a jugadors en qualitat de cedit. El fitxatge de Pezzella és la prioritat per a Javi Gracia, però la Fiorentina no donarà facilitats per a desfer-se d’ell. Segons apunta Superdeporte, l’argentí no pretén renovar amb el conjunt italià als seus 29 anys. També el Milà va darrere dels seus passos.

El VCF pretén posar a Gayà en el límit salarial

Gayà té una clàusula de 100M d’euros i la temporada passada tenia un sou inferior a molts jugadors valencianistes. No tenia un dels cinc sous més elevats del primer equip.

Després de l’eixida de César, Murthy va proposar el passat mes d’agost una oferta de renovació al lateral de Pedreguer, però eixa oferta va ser ridícula per a un jugador com Gayà.

Murthy acusa a Mateu i Marcelino d’emportar-se comissió de fitxatges

El projecte guanyador es va començar a trencar quan Marcelino i Mateu Alemany van ser acomiadats dels seus càrrecs al VCF.

El president afirma que ambdós eixiren del VCF per emportar-se comissió dels fitxatges de Manu Vallejo i Jorge Sáenz l’estiu passat.

Sandra Gómez proposa no prorrogar l’ATE

Sandra Gómez ha declarat que el València haurà de començar a treballar en les obres del Nou Mestalla en maig de 2021, tal com s’estipulava en el conveni amb l’ATE. La vicealcaldessa ha afegit que no prorrogarà més l’Actuació Territorial Estratègica i el València haurà de complir amb els terminis.

L’Ajuntament es mostra inflexible i confirma que si no es pot acabar l’estadi, n’hi haurà de demolir. Si l’ATE no es resol, provocaria un crebant per al València de cinquanta milions d’euros, perquè s’eliminaria la possibilitat de ficar un centre comercial.

Everton i Bayer Leverkusen s’interessen per Cillessen

En primer lloc, l’Everton busca un nou porter. Carlo Ancelotti no compta amb Pickford i li agradaria poder incorporar al porter del València. En principi, l’Everton només contempla una cessió, però el València prefereix una venda entre deu i dotze milions d’euros.

Un altre equip que també s’ha interessat per Jasper Cillessen és el Bayer Leverkusen. L’equip alemany encara no ha preguntat al València de forma oficial, però el seu desig de fitxar al porter ja és evident. El València té clar que Cillessen ha d’eixir este estiu.