ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 03 Septembre, 2020

En el dia de hui, s’ha sabut que el VCF demanarà una reunió amb la Generalitat per a demanar una prórroga en les condicions de l’ATE.

A més, ha eixit el nom d’Stuani com a possible reforç per a la davantera després de l’eixida de Rodrigo.

Javi Gracia vol mantindre als francesos

Segons informa el diari As, Gracia ha mantés hui una conversació amb Kondogbia i Diakahaby, dos jugadors els quals no han tingut bona pretemporada. Malgrat les lesions, ambdós jugadors ja han entrenat esta setmana, però sense completar les sessions.

La continuïtat de tots els jugadors francesos no és 100% segura, encara que els quatre volen quedar-se. Gameiro compta amb la confiança de Gracia, a més, està molt content amb el rendiment de Mangala. El tècnic pamplonés vol recuperar la millor versió de Diakhaby i fer de Kondogbia una peça clau al vestidor valencianista.

El València es centra en el fitxatge de Pezzella

Sembla que les preocupades paraules de Javi Gracia, que demandava el fitxatge d’un central abans de l’inici de la Lliga davant el Llevant UE davant la falta d’efectius, han sigut escoltades en la secretària tècnica. No obstant això, les previsions no són molt optimistes davant la falta de marge econòmic que té el València CF. En el club, segons informa Superdeporte, tenen clar que la prioritat per a aquesta demarcació té nom i cognoms: Germán Pezzella. No obstant això, les pretensions de la Fiorentina converteixen el seu fitxatge en una transacció molt complexa.

No obstant això, en la secretària tècnica treballen per aconseguir diners i tractar d’avançar en alguna fòrmula que ajude a concretar la contractació de Pezzella, que està disposat a recalar en el club de Mestalla i ha donat el seu vistiplau a l’operació. Cal recordar que el València CF, a més, continua treballant en l’eixida d’actius com Cillessen o Gameiro, que ajudarien a equilibrar el balanç comptable de l’entitat.

Stuano té decidit eixir del Girona

Després de no aconseguir l’ascens, Christian Stuani ha decidit abandonar la disciplina gironí.

A més, el VCF també ha preguntat per ell, ja que es continua buscant un davanter després de l’eixida de Rodrigo al Leeds. Des de l’entitat veuen a l’uruguaià un jugador molt interessant i quadraria bé al conjunt de Mestalla.

Reunió imminent entre el VCF i la Generalitat

La situació del Nou Mestalla entra en els seus dies decisius amb la reunió que es produirà entre el València CF i la Generalitat Valenciana. La intenció del president del club, Anil Murthy, és sol·licitar a Ximo Puig una pròrroga de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) davant les dificultats que han trobat per a vendre les parcel·les de l’actual Mestalla, on han arribat ofertes superiors als 90 milions però llunyanes als 113 milions que demanda Meriton Hòldings per tractar de costejar part del nou recinte.

Segons informa Ser Deportivos Valencia, aquesta trobada entre els dos presidents es produirà “en els pròxims dies”, tal com han indicat fonts municipals a la Cadena Ser. Entre les qüestions a tractar, a més d’ixa possible pròrroga de l’ATE, està el compromís que va acceptar Meriton amb la construcción del pavelló de Benicalap i les 15.000 localitats de la Grada de la Mar que es troben en sòl públic a l’actual Mestalla.

Ribó pressiona al VCF amb el Nou Mestalla

L’alcalde de València, Joan Ribó, va contestar ahir a unes preguntes en el programa “Hoy por hoy locos por Valencia” de la Cadena Ser sobre la situació del València. Ribó ha sigut contundent i ha manifestat que al València “se l’esgota el temps”. A més, l’alcalde ha volgut afegir que: “L’ATE del València CF no pot ser una prolongació eterna, hem sigut massa generosos ja”.

No obstant això, Joan Ribó ha volgut aclarir que des de l’Ajuntament intentaran ajudar al València, però ha volgut recalcar que “cadascun ha de complir amb els seus compromisos”, ja que el València no està complint els terminis marcats per l’ATE.