ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 01 Septembre, 2020

L’actualitat del VCF ha estat marcada per la tornada de Kondogbia als entrenaments després de passar el procés víric.

A més, Rodrigo s’ha acomiadat este matí de l’afició valencianista mitjançant una roda de premsa telemàtica.

Javi Gracia es cansa d’esperar

Els fitxatges al VCF no arriben i Javi Gracia insistix cada dia més a la Directiva perquè contracten a algun jugador i reforçar així la plantilla.

Javi Gracia demanava un reforç precís per a la defensa i un altre al mig del camp, a més d’un lateral dret, però este era menys urgent.

Gayà, Wass i Paulista contraofertes la primera proposta del club

El president del VCF va plantejar les primeres ofertes molt malament. La proposta als jugadors sols millorava molt poc al contracte que tenen en vigor.

Els tres jugadors han rebutjat la primera oferta del VCF. Pretenen seguir al conjunt de Mestalla, però no poden acceptar unes condicions tan baixes. Meriton pretén que Gayà i Soler tinguen el top salarial marcat en 2,5 milions d’euros, però el primer plantejament del VCF està lluny d’ahí.

El VCF confirma l’amistós davant el FC Cartagena

El València CF ha confirmat, a través de les xarxes socials, l’últim partit de pretemporada que jugaran els homes de Javi Gracia. Tal com vos avançàvem ahir, el FC Cartagena era el club que més possibilitats tenia de ser el rival del club de Mestalla, i finalment així ho ha anunciat l’entitat de la Capital del Túria.

El partit es jugarà el pròxim dissabte 5 de setembre a les 19:00 hores en l’estadi Antonio Puchades (Paterna), i no a San Pedro del Pinatar com s’estava parlant en els últims dies. GOL no oferirà el partit en directe, però si ho farà a través de la redifusió a les 22:30 hores. Aquesta serà l’última prova que Gracia tindrà abans del primer partit de La Lliga Santander, que serà el pròxim diumenge 13 de setembre a les 21:00 hores davant el Llevant UE.

Rodrigo: “El que està fent Meriton parla per si soles”

Rodrigo Moreno ha atés als mitjans de comunicació a les 12:15 en la Ciutat Esportiva de Las Rozas. De manera conjunta, el nou jugador del Leeds United ha donat resposta a qüestions sobre la Selecció Espanyola i sobre la seua eixida del València CF després de sis anys a la disciplina valencianista.

“Sempre he tingut una actitud respectuosa durant els meus sis anys a València. El meu comiat va ser sincer i sentit. Les coses que fa Meriton parlen per si soles, però no donaré pals a ningú. Tampoc li faria un favor a un club que vull com és el València CF. Tant de bó prompte s’adonen que el vincle entre aficionats, club i ciutat té que tornar a existir”.

El València contesta a l’Agrupació de Penyes

El València va respondre ahir a l’Agrupació de Penyes a través d’una carta oficial. El club considera que esta és la relació que l’Agrupació ha optat per mantenir amb el València CF.

El club respecta la decisió de l’Agrupació i entén el seu desig de revisar la seua relació i la direcció del València. En la carta, el València expressa que sempre escolta als seus aficionats i que s’ha apuntat les crítiques de l’Agrupació de Penyes sobre la seua gestió amb l’objectiu de millorar.