ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 27 Agost, 2020

Els noms al volant del VCF han continuat eixint, tant en forma de possibles eixides, com en possibles arribades.

A més, hi ha hagut un acord entre la Direcció Esportiva i els jugadors per al pagament dels salaris.

Otamendi en la recambra si erra la renovació de Paulista

El VCF ja va presentar una oferta de renovació a Gabriel Paulista per a ampliar-li el contracte. Des de la Direcció Esportiva avisaren al jugador que si no acceptava l’oferta, el posarien al mercat de fitxatges.

Segons informa Héctor Gómez, el VCF ha tingut l’oferiment d’Otamendi, però per a la seua arribada, hauria d’eixir Paulista perquè serien dos jugadors amb un salari molt elevat i, a hores d’ara, l’entitat no s’ho pot permetre.

El VCF anunciarà a Mayoral quan Rodrigo firme amb el Leeds

Segons han apuntat a Deportes Cope Valencia, el conjunt valencianista està a l’espera de l’oficialitat del fitxatge de Rodrigo pel Leeds United per a tancar la compra de Mayoral.

Es negociarà amb el Reial Madrid quin serà el preu, però tot apunta que les xifres de la negociació estaran entre 10 i 15 milions d’euros. A més, hauran d’acordar quin serà el percentatge, el qual es quedarà el VCF en propietat del davanter.

Acord entre la Directiva i els jugadors pels salaris

La Direcció del club i els jugadors han arribat a un acord per a cobrar part dels salaris que el conjunt valencianisra devia als futbolistes.

Segons ha avançat Cope, el tema del pagament dels sous està soluicionat i els jugadors cobraran ja a finals d’este mes.

El VCF no podrà seguir portant Bwin

Al VCF se li van sumant cada vegada més els problemes econòmics. Ara serà el seu patrocinador principal qui no podrà estar a la samarreta de joc.

Perquè el Consell de Ministres aprovarà a octubre un reial decret de joc, el qual prohibirà la publicitat sobre les cases d’apostes. Aleshores, els jugadors no podran dir este tipus de publicitat a les seues samarretes.

El VCF seguix a Rulli per substituir Cillessen

El València CF continua treballant en la llista de possibles substituts de Jasper Cillessen. El principal favorit era Pepe Reina, amb el qual ja existia un principi d’acord, però l’arquer espanyol de 38 anys s’ha cansat d’esperar que traspassaren a l’holandés i ha decidit signar per la SS Lazio. Ara, el club de Mestalla continua perfilant les possibles alternatives i, entre elles, hi ha una que està col·locada en molt bon lloc: Gerónimo Rulli.

Tot està pendent del futur de Cillessen, que té l’interés de l’Ajax i d’altres clubs de la Premier League com l’Aston Vila, però la seua elevada fitxa més el traspàs que vol ingressar el València CF per no entrar en pèrdues comptables provoquen que, de moment, no existisquen ofertes concretes pel porter de 31 anys.