ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 24 Agost, 2020

L’actualitat del VCF ha estat marcada per l’eixida de més noms que rodejen al conjunt valencianista en forma d’incorporacions.

A més, el club ha emés un comunicat criticant un article del diari valencià Las Provincias sobre la protesta de la CN10 el passat dissabte a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Murthy i Mendes volen que Correia es quede

Anil Murthy i Jorge Mendes estan convençuts que Thierry Correia és un jugador vàlid per al VCF.

Segons ha informat Héctor Gómez, Anil Murthy pensa que l’afició ha condemnat al portugués per dos errades puntuals i és un jugador vàlid per al VCF.

El tercer amistós del VCF serà davant el Llevant

Després de jugar l’altre dia contra el CE Castelló, es va fer oficial que el pròxim divendres es jugarà davant el Villarreal CF al Pinatar Arena. A més, l’endemà es jugarà davant el Llevant.

Per tant, serà el tercer partit de pretemporada que afrontarà el conjunt valencianista abans de començar la lliga el pròxim 12 de setembre.

Meriton ja nota les protestes de l’afició

El VCF ha criticat hui en un comunicat, un article del diari Las Provincias per elogiar la protesta de l’altre dia a la Ciutat Esportiva de Paterna impulsada per la CN10.

Tot açò, ha crispat encara més l’ambient entre l’afició valencianista, a més d’entre tota la premsa valenciana i valencianista.

El VCf no comprarà el 100% dels serveis de Mayoral

El VCF no podrà comprar el 100% dels drets de Mayoral. El davanter de Parla està taxat en 15 milions d’euros i el conjunt de Mestalla no pot fer front a tanta quantitat de diners.

Segons informa Marca, en l’última reunió entre ambdós parts, s’ha plantejat l’opció que el VCF compre un percentatge dels drets del davanter.

El Cadis pensa en Manu Vallejo

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el Cadis ha presentat una oferta al València per Manu Vallejo. El jugador gadità va vindre al València la passada temporada procedent del mateix equip i la cessió seria per a garantir-li minuts. No obstant això, Javi Gracia i el club estan encantats pel sentiment i la lluita de Manu Vallejo.

El jugador vol continuar en el València, però el club vol garantir-li minuts perquè siga un jugador molt destacat en el futur. Per això, el club estudiarà l’oferta segons els davanters que tinga abans de finalitzar el mercat.