ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 21 Agost, 2020

En el dia de hui, s’ha confirmat el segon partit amistós que jugarà el VCF en esta atípica temporada, i serà davant el Villarreal.

A més, han eixit més noms d’equips, els quals estan interessats en jugadors del VCF. També, com prosperen les negociacions dins del conjunt valencianista.

VCF i Villarreal jugaran un amistós

Este derbi tindrà picant després que Parejo i Coquelin fitxaren pel conjunt submarí i s’enfrontaran al seu exequip abans de l’inici de la lliga.

El partit es jugarà el pròxim divendres 28 d’agost a les 20:00 hores, i serà retransmés per les càmeres de Gol.

Kang In renovarà amb el VCF

El València ja treballa a blindar a les joies de l’Acadèmia perquè no passe el mateix que va passar amb Ferran Torres. El club té la intenció d’iniciar un projecte de cantera i comptar amb els jugadors joves amb gran potencial.

Segons ha anunciat Deportes COPE València, el València ha arribat a un principi d’acord amb Kang In Lee per a la seua renovació. El jugador firmarà el seu nou contracte que el vincularà al València fins a l’any 2025.

Javi Gracia parla amb Gabriel Paulista

Segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchis, Javi Gracia ha volgut transmetre a Gabriel Paulista que és un dels jugadors clau de l’equip. A més, l’entrenador del València el considera un dels líders del vestuari.

La idea de Javi Gracia és que el seu equip siga sòlid i consistent. Un equip que pressione amb força i que jugue al contraatac a la perfecció. Per a esta classe de joc, el tècnic necessita un central ràpid i contundent, com és el cas de Gabriel Paulista.

El VCF negocia per Raúl Guti

Segons apunta Héctor Gómez, el VCF porta fent moviments estos últims dies amb el Saragossa negociant per Raúl Guti.

El conjunt aragonés ja l’hi ha transmés a l’entitat valencianista el preu d’eixida del centrecampista, el qual estaria valorat entre 5 i 7 milions d’euros. Però el VCF, no és l’únic equip interessat amb el jugador. També el Betis ha preguntat per ell i està intentant negociar amb l’equip de Baraja.

El Leeds United vol a Rodrigo

L’equip anglés entrenat per Marcelo Bielsa ha tornat a la Premier League setze anys després. El Leeds United té la intenció de realitzar una bona inversió per a incorporar jugadors que puguen donar el nivell necessari per a competir en la lliga.

Segons ha informat el periodista italià, Gianluca Di Marzio, el Leeds United està molt interessat en Rodrigo Moreno. L’equip anglés coneix les dificultats econòmiques del club de la Capital del Túria i és conscient que tenen el desig de vendre a Rodrigo.