ACTUALITAT  

El dia del VCF en cinc notícies

Per Josep Prats · 20 Agost, 2020

L’actualitat del VCF ha vingut carregada en el dia de hui. Des de la reunió de Javi Gracia amb Anil Murthy fins la varietat de noms que han sonat per a reforçar al conjunt valencianista de cara la pròxima temporada.

A més, s’ha conegut que Murthy i Ximo Puig es reuniran a principis de setembre per a negociar el terminis de l’ATE del Nou Mestalla.

Guedes, Gayà, Diakhaby, Kondogbia i Correia, en el punt de mira del Wolves

Segons publiquen al diari Express, el conjunt anglés estaria interessat en cinc futbolistes del VCF, on hi ha dos de gran pes en l’equip, Gayà i Guedes.

A més, eixa llista de cinc la completarien Diakhaby, Correia i Kondogbia. El tècnic portugués té el desig de tindre’ls al seu equip. Com no, Jorge Mendes portaria les operacions endavant.

Peter Lim, dolgut per les crítiques

Segons informen a Deportes Cope Valencia, Peter Lim està realment dolgut per la imatge que s’està donant d’ell a la capital del Túria entre el valencianisme.

Això vol dir que, les protestes fetes a la ciutat de València, arriba al país asiàtic. En canvi, Meriton no pretén vendre el VCF i es quedaran al conjunt valencianista a llarg termini.

Murthy li demana a Mendes un favor en tres jugadors

El VCF vol donar eixida a jugadors que tinguen un rang salarial alt, i en eixos llocs es troben jugadors com Cillessen i Rodrigo, els quals estan a la rampa d’eixida.

Per això, segons avançaven hui a Tribuna Deportiva, Murthy li havia demanat a Jorge Mendes que li buscara un nou destí a Rodrigo.

El Fenerbache vol a Gameiro

Segons ha informat el mitjà turc, Fanatik, ha informat que el Fenerbache estaria interessat a fitxar a Kevin Gameiro. Ara mateix, el davanter francés és la primera opció de l’equip turc per a substituir a Muric que ha abandonat el club.

Kevin Gameiro és un dels futbolistes que més cobra en el València i els problemes econòmics del club obliguen a l’equip de la Capital del Túria a vendre a Kevin Gameiro. El Fenerbache és conscient de la situació i sap que podria fitxar a Gameiro per una baixa quantitat.

Murthy es reunirà amb Ximo Puig

El president del VCF, Anil Murthy, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es reuniran per a negociar noves condicions de l’ATE del Nou Mestalla.

El VCF plantejarà a les diferents autoritats polítiques una petició per a prorrogar l’ATE. Este aspecte serà clau perquè d’ahí penjaran diverses situacions bàsiques per al futur econòmic de l’entitat valencianista.