Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El dia de la revenja ha arribat

Per Fermín Rodríguez · 19 Febrer, 2021

Aquesta nit a partir de les 21 hores es podrà seguir per DAZN el partit corresponent a la jornada 25 de l’Eurolliga que enfronta València Bàsquet davant el Reial Madrid, aquesta vegada en la Fonteta.

Fa un parell de dies ja advertíem de la importància d’aquest encontre, que marcarà de segur les aspiracions dels taronja en aquesta competició. Les ganes de revenja es respiren en l’ambient després de la derrota copera.

València Bàsquet podrà comptar per fi amb San Emeterio, que torna després d’unes setmanes apartat de l’equip per COVID-19. D’aquesta forma, Ponsarnau disposarà de tots els efectius a excepció de Joan Sastre que continua treballant a banda del grup tot i trobar-se en la recta final de la recuperació.

Pel que fa al Madrid, a la coneguda baixa de Randolph se suma la d’última hora de Rudy Fernández, amb molèsties en la zona lumbar. En conclusió, un duel d’altura de vital importància sobretot per als nostres, que necessiten una victòria per recuperar sensacions positives i continuar aspirant als llocs de ‘top8’.