ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El detall que té parada la renovació d’Hugo Duro amb el València

Per Manel Rumbau · 06 Juny, 2024

El València CF està a punt de tancar la renovació d’Hugo Duro, un dels jugadors clau per a Baraja a l’onze i que ha acabat per firmar esta temporada el seu millor registre golejador a LaLiga amb 13 gols, a més de repartir 2 assistències. S’espera, arribats a este punt, que el davanter signe un nou contracte que el mantinga a Mestalla per dos anys més.

Un acord que inclou una considerable millora salarial per a Hugo Duro, qui veurà el seu sou doblegat d’un milió d’euros a dos milions anuals. Este increment reflecteix el valor i la importància que el jugador ha demostrat tindre en l’equip. Però tot i que l’acord està molt avançat, encara queden alguns assumptes per resoldre, principalment pel que fa a uns certs aspectes salarials i altres detalls contractuals menors. 

No obstant això, tot i que les dos parts es mostren optimistes, ja han passat 20 dies des que Hugo Duro es troba esperant una resposta a la contraoferta que el seu agent va traslladar a Corona per tal de formalitzar completament l’acord. I és que segons ha informat SER València, tan sols falta esta resposta per part del València en l’operació, fet que no acaba d’arribar tot i les circumstàncies més que favorables perquè es tanque l’acord.