Opinió  Vicent Marco  

El desencant de Jonas

Per Blanquinegres · 11 Novembre, 2013

El brasiler se’n vol anar, no aguanta més, i ja ha comentat amb el seu entorn més proper que la temporada que ve no estarà en València. Al seu desig es suma el fet que el davanter acaba contracte en juny de 2015, i el proper estiu és l’últim que el València pot fer caixa amb ell.

El cabreig no és nou, ja que la temporada passada es va sentir injustament criticat per l’afició quant no passava pel seu millor moment golejador, a la que va insultar després de marcar el gol de la victòria davant el Valladolid.

Enguany dels 13 partits de lliga només 6 els ha jugat complets, i cada vegada que es substituït acaba abandonant el camp contrariat amb Djukic. I tot i que va marcar gols decisius que salvaren al tècnic davant Granada, Sevilla i Rayo, no hi ha “feeling” entre entrenador i jugador.

El més normal és que esta siga l’última temporada de Jonas en el València i caldrà estar pendents també de la finestra d’hivern, on una bona oferta podria precipitar la seua l’eixida. Són 46 gols oficials i encara no ha complit 3 temporades completes en l’equip, va costar 1,2 milions d’euros, i els seu rendiment és inqüestionable. Però la seua escassa aportació defensiva, la seua edat (complirà 30 anys esta temporada) el seu desencant i el seu contracte, fan que els dies de Jonas amb la samarreta del València estiguen esgotant-se.