ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El defensa central amb passat che que agrada al València

Per Javi Richart · 11 Març, 2024

Amb la marxa de Gabriel Paulista en gener i la greu lesió de Mouctar Diakhaby, el València CF s’ha de menejar per incorporar, almenys, un defensa central i cobrir una posició molt debilitada. Per això, segons informa Héctor Gómez, el conjunt che està seguint aprop la temporada que està fent Víctor Chust, defensa del Cadis CF.

Com continua la informació, és una opció que agradar per reforçar la defensa en el pròxim mercat d’estiu de cara a la temporada 2024/2025. De fet, Chust és valencià de naixement, i va jugar a la pedrera che fins els 12 anys. La major part de la seua carrera l’ha passat a les categories inferiors del Real Madrid.

A l’estiu del 2022, el Cadis va pagar un milió d’euros per fer-se amb els drets del futbolista, signant un contracte de 4 anys. Als seus 24 anys és titular al conjunt gadità, i que aquesta temporada ha disputat 15 partits, 13 de LaLiga EA Sports i 2 de Copa del Rei.

Amb Mauricio Pellegrino s’ha convertit en un fixe, i ha sigut titular en els últims 8 partits del Cadis, completant els 90 minuts. Va ser peça important en la victòria dels gaditans contra l’Atlètic de Madrid aquest cap de setmana.