Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El davanter que vol Peter Lim

Per Blanquinegres · 30 Agost, 2023

El València continua buscant un davanter que puga adaptar-se a les seues necessitats després que el Sevilla s’haja negat a traure a Rafa Mir cedit, com s’havia compromés.

No obstant això, Peter Lim ja ha enviat les característiques que ha de tindre el nou davanter: bo, bonic i molt barat. Sabent que el ‘no’ del Sevilla podia succeir malgrat complir les exigències pactades verbalment, en els despatxos valencianistes es va elaborar una llista de possibles recanvis per si es donava la situació actual. Però la premissa, com ha succeït amb Rafa Mir, és clara: el València només pot incorporar davanters cedits o, com a molt, amb un traspàs ínfim.

És per això, que Peter Lim no vol fer una gran inversió pel davanter, malgrat les repetides exigències de l’entrenador valencianista. Ací apareix el nom de Santos Borrás. El davanter és un dels noms que el València té en llista però, al contrari del que s’ha especulat, el València CF en cap cas pot oferir els 8 milions d’euros que reclama l’Eintracht de Frankfurt.

Per a ser més concrets, Lim autoritza gastar-se pel davanter el mateix cost que anava a tindre la cessió de Rafa Mir. Sumant amortització i salari, una xifra pròxima als 5.2 milions d’euros.