ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El CTA va modificar l’informe de Vinicius al València – Reial Madrid

Per Blanquinegres · 15 Abril, 2024

El València – Reial Madrid de 2023 va ser un dels partits més mediàtics de la temporada després dels insults racistes de dos aficionats del València a Vinicius. A pesar que el València va localitzar i va expulsar per a tota la vida amb una dura resposta a eixos aficionats, des del madridisme es va tractar de generalitzar la situació per a qualificar a tota l’afició de racista, una afirmació per la qual va haver de demanar perdó Ancelotti.

Segons converses que ha revelat el periòdic El Español, Antonio Rubinos, adjunt al president dels àrbitres, i Pedro González Segura, director jurídic de la RFEF, van modificar els documents enviats des dels estadis pels oficials informadors.

Un d’eixos casos va ser el del València – Reial Madrid del 21 de maig de 2023. La mà dreta de Medina Cantalejo i adjunt a la presidència del CTA va enviar un document al grup titulat “Incident Vinicius“. “Si vos sembla bé, substituïm el que ha escrit per això”, afirma Rubinos Pérez fent referència a la necessitat de manipular i canviar el text escrit per l’oficial informador de la RFEF a Mestalla.

Segons este mitjà de comunicació, “la necessitat que González Segura mirara sempre els informes modificats i acceptara la redacció del text tenia l’objectiu que no s’incloguera cap frase que poguera anar en contra dels interessos dels àrbitres i de la Federació”.