Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El CSD explica les opcions que València siga seu del Mundial 2030

Per Blanquinegres · 30 Juny, 2024

L’RFEF donava el matí de divendres a València com a morta i ja tenia les seues 11 o 12 (depenent del Marroc i Portugal) seus triades per al Mundial 2030 i que ha presentat a la FIFA al Marroc. Les reunions han començat a primera hora i segueixen a esta hora de la vesprada, tal com ha pogut confirmar Blanquinegres.

No obstant, fora de plaç el València va enviar un mail comunicant que estava predisposats a acceptar les condicions de la FIFA sense signar el document igual que han fet altres cinc clubs per desavinences en alguns punts referents a qui assumeix els costos, usos de terrenys confrontants, etc i que estarien predisposats a signar la documentació si s’aclareixen eixos punts.

Després de l’enviament de la documentació per part del València, la intenció de la RFEF és proposar a la FIFA, Portugal i el Marroc presentar 13 seus i tindre temps per a poder estudiar la documentació de València i Vigo.

Ahir va estar en València José Manuel Rodríguez Uribes, president del Consell Superior d’esports i va explicar la situació i el minut i resultat de la seu de València:El que hem fet és que ahir (divendres) vam demanar a la Federació Espanyola de Futbol que no traguera un llistat perquè encara hi ha opcions i hem de barallar, això és el que plantegem nosaltres des del CSD en la reunió amb el Marroc i Portugal, per a tindre almenys dotze seus, no onze, tindre dotze. Jo vaig parlar amb la FIFA i em van dir que si estava d’acord el Marroc i Portugal podíem aspirar a dotze i veurem. Hem d’estudiar la setmana que ve el que ha enviat el València Club de Futbol i veure si es donen les condicions. El meu desig, evidentment, és que estiguen totes les candidatures que ja s’han presentat a Espanya, perquè són molt potents. Tenim almenys dotze i, per descomptat, València tant de bo puga estar també”