La millor informació del ValènciaCF en valencià

El creixement espectacular del VCF Token
,

El creixement espectacular del VCF Token

COMPARTIR

El València CF Fan Token, impulsat i tret al mercat després de l’acord publicitari al costat de Socios.com, va eixir al mercat a la fi del mes d’agost amb un preu mercat pròxim als dos dòlars i mig. No obstant això, a causa de la gran nombre de compres que va tindre des del mercat turc va arribar a pujar fins als 4 dòlars.

El València, al costat de socios.com, ha anat augmentant de manera progressiva l’oferta del token, la qual cosa ha provocat una baixada substancial del preu, ja que el valor d’aquest es regeix per l’oferta i la demanda.

No obstant això , des del mes de novembre va començar una baixada molt significativa a conseqüència de la tendència baixista del mercat de les criptomonedes que s’han vist arrossegades per Bitcoin.

El mínim durant aquests mesos ha sigut prop dels 80 centaus, encara que en la recuperació va tornar a fregar els 2,3$, encara que per poc temps.

No obstant això, durant el passsat cap de setmana hem presenciat una cosa inusual. El València CF Fan Token ha pujat més d’un 100% arribant als 5 dòlars. Ara mateix es troba en els 3,18$. Ha sigut un moviment en solitari que no ha sigut acompanyat per la resta de criptomonedes.

Alguns especialistes assenyalen a Blanquinegres que es pot haver produït pels rumors de compra del club per part del magnat rus Abramovich. No obstant això, aquest interés ha sigut desmentit pel seu entorn a mitjans russos.

Siga com siga, el València no continuarà amb socios.com com a Main Sponsor ja que cap de les dues parts està contenta amb el rendiment que han tingut les diferents campanyes publicitàries, sumat a un mal moment de les criptodivises digitals.