ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El coronavirus dificulta, encara més, la renovació de Ferran Torres

Per Pablo Marquez · 19 Març, 2020

El temps juga en contra del València, només falta un any i tres mesos per a la fi del contracte de Ferran Torres amb el club i els grans equips d’Europa ja s’han fixat en l’extrem de Foios.

El jugador valencianista podria firmar de forma gratuïta amb qualsevol club si no firma un nou contracte amb l’entitat valencianista. La situació vírica que afecta el món tampoc ajuda al València, perquè tot s’ha parat i no s’està treballant en la renovació.

Ferran Torres ha sigut una de les grans aparicions de la Lliga Santander i les seues aparicions no han passat desapercebudes per part dels millors equips del continent. Per això, el València treballa a contrarellotge per a no perdre a la joia de la cantera sense cap retribució econòmica.

Les opcions per a la renovació de Ferran Torres passen perquè el València li oferisca un contracte acord amb la seua aportació present i futura a l’equip. A més, el club hauria de garantir-le un projecte estable i competitiu.

El jugador valencianista ja ha rebut propostes de grans equips. Si les negociacions continuen parades, Peter Lim podria sentir-se obligat a vendre al jugador este estiu per a ingressar alguna quantitat econòmica pel jugador.

Segons ha informat Goal, l’entorn de Ferran no va voler acceptar l’última oferta de renovació que va proposar el València on col·locava al jugador en els millors pagats de la plantilla.

El club de la capital del Túria continua treballant per a millorar el contracte de Ferran, però és conscient de l’interés de clubs com el Borussia Dortmund, la Juventus i el FC Barcelona, entre altres.