Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

El Còrdova i Nando perden l’opció d’ascendir a Primera

Per Blanquinegres · 13 Juny, 2016

Nando García ha tancat ja la temporada amb el conjunt de Jose Luis Oltra, el Còrdova. Desafortunadament, esta podia haver sigut una setmana més extensa però el combinat sefardita va caure durant la pròrroga davant el Girona (3-1) a les semifinals del play-off per ascendir en l’única plaça que encara resta per assignar de cara a la propera temporada.

El jugador dretà cedit, va disputar els primers 60 minuts del partits abans de ser substituït per Pedro Rios. Finalment els de Montilivi superaren l’eliminatòria i els andalusos es quedaren a minuts de poder disputar la Final de la 2a divisió davant l’Osasuna.

Ara, el valencià tindrà les seues pertinents vacances i ja sap que el 4 de juliol, Pako Ayestarán i el seu equip tècnic l’espera a la Ciutat Esportiva de Paterna junt als altres cedits durant la temporada per conèixer de prop al jugador i valorar si té cabuda en el pròxim VCF o per contra haurà de passar al menys una temporada més lluny de la progressió dels de Mestalla per tal de continuar amb la seua construcció com a professional.