La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Consell mantindrà les restriccions actuals i les ampliarà a altres municipis
,

El Consell mantindrà les restriccions actuals i les ampliarà a altres municipis

COMPARTIR

728-90

La pandèmia és un vertader maldecap per a la Generalitat Valenciana. Cada vegada que es redueixen les restriccions a la Comunitat, la corba de contagis augmenta considerablement, fins al punt que a estos últims dies de juliol hi ha hagut més contagiats que als mesos de maig i juny. El ritme de vacunació convida a pensar que després de l’estiu la majoria de la societat estarà immunitzada, però la realitat és que el nombre de contagis ara mateix és preocupant.

Nous municipis amb toc de queda

Tant és així, que este dijous la Generalitat es tornarà a reunir a la taula interdepardamental per a comunicar que les restriccions vigents es mantindran com a mínim una setmana més, i que a més a més, estudien la possibilitat d’ampliar el toc de queda a altres municipis, més enllà dels 32 que ja pateixen esta mesura.

Distància de seguretat

Els experts sanitaris han afirmat que la prioritat és assegurar que es pot mantindre la distància als interiors i a les terrasses, per tant, també s’estendrà la restricció d’un màxim de 10 persones a les reunions socials i a les taules de l’hostaleria.

És un estiu atípic per a la Comunitat, però les dades li donen la raó a la Generalitat, que observen amb preocupació este creixement tan exponencial.