ACTUALITAT  

El Comité d’Integritat denunciarà a Cala

Per Josep Prats · 06 Abril, 2021

Els dos jugadors involucrats en l’acte de racisme el passat diumenge al Ramón de Carranza, Cala i Diakhaby, ha eixit davant les càmeres este matí per a explicar les seues respectives versions.

A més a més, ahir el jugador francés va eixir junt amb Anil Murthy per a afirmar que anaven a denunciar al jugador del Cadis. D’altra banda, Cala també ha informat este matí que presentarà una denúncia contra el president del VCF per acusar-lo d’un acte sense tindre les proves pertinents.

Segons ha informat el periodista de Cope, Juan Antonio Alcalá, el Comité d’Integritat de la RFEF denunciarà a Juan Cala davant el Comité de Competició per l’insult racista a Diakhaby.

La RFEF respecta la presunció d’innocència

No obstant això, la Federació Espanyola de Futbol respecta la presunció d’innocència del jugador del Cadis, encara que els fets requerixen una investigació per ser de presumpta gravetat.

Per la seua part, el VCF també presentarà davant el Comité de Competició una recurs per a intentar que li lleven la targeta groga a Diakhaby després de la protesta a l’àrbitre per l’insult racista.