ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Comité de Competició fa oficial la sanció a Mestalla

Per Alex Alfaro · 23 Maig, 2023

La nit serà llarga per al valencianisme. El Comité de Competició ha fet oficial fa uns minuts la sanció pertinent després que un grup d’aficionats realitzara insults racistes a Mestalla diumenge passat dirigits cap a Vinicius Júnior.

Els fets van tindre lloc mentre es desenvolupava el València – Reial Madrid, un partit carregat d’autèntica tensió. Des del minut un, Vinicius i Mestalla es declararien la guerra constantment.

No obstant això, el que un primer moment es podia considerar com a rivalitat plenament futbolística, tot va anar a majors quan l’àrbitre va decidir activar el protocol antiracisme i parar el partit. Des d’eixe mateix moment el València, en col·laboració amb la Policia Nacional, es va posar a treballar per a identificar a tots els aficionats que van dur a terme els insults.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, el Comité de Competició acaba de decidir tancar la Grada Mario Kempes i finalment no hi haurà pèrdua de punts pels fets duts a terme en el partit entre el València i el Reial Madrid.