Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El colós Otamendi

Per Pere Alapont · 06 Octubre, 2014

Un dels temes que més es va tractar en els dies previs al València-Atlètic de Madrid de dissabte va ser el perill en el joc aeri dels madrilenys. A ‘Blanquinegres’ ens ocuparem d’analitzar com havien sigut cadascun dels gols que el conjunt matalafer havia anotat fins ara aquesta campanya i les xifres demostraven el verí d’aquest a baló parat i per dalt.

Però sembla que Nuno ho tenia ben present i en el partit de dissabte els homes del Cholo no van poder fer-li cap mal al València de la millor forma que saben fer-ho. La defensa atlètica va fer aigües des del primer gol, derivat d’una falta de comunicació terrible entre Moyà i Miranda, i els valencianistes, afortunadament, no hagueren de patir la seua pegada. És més, els de la capital del Túria van pagar amb la seua moneda als madrilenys; dos gols de cap, un en pròpia i altre a la treta d’un corner. L’encarregat de rematar eixa treta sense pietat no va ser altre que Nicolás Otamendi. En la repetició del gol es pot observar com l’argentí s’amaga darrere de dos companys per passar desapercebut davant els defensors atlètics i poder rematar a plaer i amb una força imparable el baló que donaria el tercer gol dels locals.

La temporada d’Otamendi està sent sensacional. Arriba a tots els balons, li importa ben poc jugar-se la seua integritat i els davanters dels equips de Primera ja saben contra qui han d’enfrontar-se si volen fer-li mal al València.

A més de ser un dels nous líders de l’equip i col·laborar perquè la defensa de l’equip siga la més segura vista en anys, actua com a un gran company fora de la gespa. Al que ens referim és a la foto que la nit de dissabte va pujar el defensa a Twitter, en la qual apareixien homes com Barragán, Orban, De Paul, etc. en casa de l’argentí. Un sopar per a celebrar el gran triomf viscut eixa vesprada i per a reforçar els vincles afectius d’aquest il·lusionant grup.