ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El club ja té decidit el futur de Paulista

Per Alex Alfaro · 19 Maig, 2023

Al València es valora el paper de Gabriel Paulista en aquest club, no sols per ser, el millor en la seua posició sempre que el seu físic li ho permet, sinó també per l’experiència i el lideratge que exerceix dins d’un vestuari tan jove.

No obstant això, no és un jugador amb el qual es compte per a l’el central referència dels pròxims anys. El seu rendiment ha caigut en picat i a pesar que en els últms partits està sent el millor arrere del València, no entra en els plans del club mantindre les seues condicions.

És per això que, tal com ha avançat Onda Cero i ha pogut confirmar Blanquinegres, el club de Mestalla valora presentar a Paulista una oferta de renovació a la baixa. Eixes són les premisses per les quals el club valencianista pretén asseure’s amb Gabriel Paulista per a poder allargar el seu contracte però en unes condicions diferents que ara mateix regeixen en al València.

El club de Mestalla vol la continuïtat de l’hispà brasiler i pretén allargar el seu contracte però amb una baixada més que important del sou que ara mateix percep al València CF, concordes al rendiment del jugador.

A l’espera de reunió

Caldrà esperar si el central accepta les noves condicions. A més cal tindre en compte que el club té dubtes sobre el fitxatge de Cenk (4 milions d’euros) i té oberta la possibilitat en cas d’oferta important d’una eixida de Mouctar Diakhaby.

La reunió es pretén tindre-la en el moment el club haja aconseguit la permanència matemàtica ja que qualsevol moviment en aquest aspecte es manté sempre que s’aconseguisca l’objectiu, trist objectiu d’estar la pròxima temporada en primera divisió.