ACTUALITAT  

El club ja ha localitzat als aficionats que van expressar actituds racistes contra Vinicius

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

El València condemna qualsevol acte de racisme en el món del futbol i res més acabar el partit es va posar en marxa per localitzar als aficionats que s’havien dirigit a través d’insults o expressions racistes a Vinicius Jr.

El club ja ha localitzat i identificat als dos aficionats sospitosos dels actes racistes contra el jugador del Reial Madrid. L’entitat valencianista ha decidit expulsar-los per a tota la vida, així que estos no tornaran a estar en les grades de Mestalla una altra vegada. Aquesta mesura ve impulsada per a detindre i impedir el racisme en el món del futbol, i especialment en l’estadi de tots els valencianistes.

El moment en el qual Vinicius es va encarar amb els aficionats de la graderia de la porteria defensada per Mamardashvili en la segona part, va ser al voltant del minut 73 de partit. En aqueix precís instant, el jugador madridista va avisar a la Policia de les paraules que havien expressat dos aficionats. Tot aquest fet el va reflectir el col·legiat del partit en l’acta arbitral posterior al partit.

El València va publicar un comunicat oficial en les seues xarxes socials en el qual condemnava qualsevol “tipus d’insult, atac o desqualificació en el futbol”. A més, el comunicat explicava que aquest fet es tractava d’un “episodi aïllat” i que els insults a qualsevol futbolista de l’equip rival no tenen cabuda en el futbol i no encaixen amb els valors i la identitat del València CF.