ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El club comunica a Baraja que fitxarà un central la temporada que ve

Per Joan Marc García · 30 Gener, 2024

Paulista serà jugador de l’Atlètic de Madrid en les pròximes hores. Durant el matí de hui els seus agents han estat reunits amb Miguel Ángel Corona en les oficines del club i tal com ha informat Relevo, el futbolista ha arribat a Madrid aquesta mateixa vesprada mitjançant AVE.

Com comptem durant els últims dies, Peter Lim havia donat una ordre clara sobre Paulista: no volia que jugara la pròxima temporada en el club i per tant no podia renovar. Paulista tenia una clàusula amb la qual renovaria de manera automàtica si jugava més de 20 partits. 

Meriton ha aconseguit el seu objectiu: traure a Paulista coste el que coste. El club buscava eixida a la desesperada per al central abans que finalitzara el mercat d’hivern. La negativa de Peter Lim a renovar a l’hispà-brasiler hi havia precipitant moviments en el mercat d’última hora. De fet, l’agent del futbolista es trobava a la ciutat per a solucionar el problema i trobar un destí de manera urgent.

Amb la venda de Gabriel Paulista, el València acabarà el que resta de temporada amb Mosquera, Yarek, Cenk i Diakhaby (que es troba a la Copa d’Àfrica) com a centrals. El club, per tant, no fitxarà ningún central el que resta de mercat d’hivern.

Per tant, i segons ha informat SER Deportivos Valencia, el club li ha comunicat a Baraja que amb l’estalvi de les fitxes de Paulista i Koba, aniran a per a el fitxatge d’un central la temporada que ve. No obstant això, cal recordar que estem parlant de Meriton, i totes les seues promeses cal agafar-les amb pinces.