+  PRIMER EQUIP  

El City podria llançar-se de ple per Otamendi

Per Blanquinegres · 07 Agost, 2015

Fins que no arribe el primer dia de setembre, el VCF i tot el valencianisme viurà en molta expectació de saber quin serà el futur definitiu de Nicolás Otamendi. Un futur que a dia de hui passa per València, ja que tot i els múltiples rumors cap equip ha acudit a les oficines del VCF amb una oferta que complisca les condicions, inamovibles, de l’entitat blanquinegra.

Tot i això, un dels equips que han estat darrere de Nico, el Manchester City, es troba al mercat en la busca d’una peça defensiva. El conjunt dirigit per Pellegrini pareix s’hauria trobat amb la negativa de fer-se amb els servicis de Godin, central de l’Atlètic de Madrid. L’equip de la Premier oferia una oferta que trencava el contracte de l’uruguaià amb l’Atlètic, pagant la seua clàusula de rescissió de 40 milions.

Davant esta situació, a l’horitzó d’Otamendi podria aparèixer el conjunt citizen. La voluntat del jugador no ha variat res, per lo que eixir continua sent la seua postura sense mostrar rebel·lia davant el Club blanquinegre, com així va quedar pactat a la xarrada mantinguda la passada setmana entre Nuno i el jugador a Alemanya.

L’única incògnita al voltant d’esta possibilitat és saber si el conjunt britànic esta disposat a tot per trencar la vinculació de l’internacional argentí amb el VCF, a l’igual que volia fer amb Godin i l’equip matalafer, i acudir a les oficines situades a la Plaça de l’Afició complint la ‘condició’ valencianista davant la qual no podria fer res. Parlem de portar una oferta per valor de 50 milions d’€ per Nicolás Otamendi.

Recordar que fa ja més d’un mes, el tècnic de l’equip ‘sky blue’ ja va reunir-se amb el jugador, a la concentració d’Argentina durant la Copa Amèrica a Xile, per tal de conèixer la seua situació i per presentar el projecte 2015-16 del Manchester City com va publicar el diari argentí Ole.

VCF i Manchester City ja van tancar l’any passat el traspàs de Álvaro Negredo cap a la Capital del Túria. Una operació que va cristal·litzar al moment en la que el mateix Peter Lim va posar-se en contacte amb el xeic Al-Khelaïfi, aprofitant la bona amistat existent. Ara podria donar-se el canal de comunicació contrari.