ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El City ja pot apretar per Ferran

Per Josep Prats · 13 Juliol, 2020

El TAS ha perdonat a l’equip anglés la no participació en les pròximes dos temporades de la lliga de campions. Açò és un suport econòmic i social per al conjunt citizen, el qual s’ha convertit en els últims dies en un dels candidats a emportar-se a Ferran Torres.

S’espera un estiu molt mogut en la ciutat de València. La situació esportiva i social al conjunt de Mestalla provoca la necessitat de vendre jugadors i Ferran és un dels candidats a fer-ho. A un any que acabe el seu contracte, són molts els equips els interessats per l’extrem de Foios.

Al City se li obri ara una finestra que permetrà fitxar per més quantitat de diners al rebaixar-se la sanció econòmica de 30 a 10 milions d’euros.

Ferran no respon a l’oferta de renovació

El jugador de Foios té una oferta de renovació damunt la taula, a la qual encara no ha contestat. Si no renova, l’any que ve podria anar-se’n debades.

Segons informava Ser València, el conjunt entrenat per Pep Guardiola ha entrat de ple en la lluita per Ferran. Estan dispostos a fer una gran inversió per a endur-se al jugador.

L’equip anglés no és l’únic interessat en fer-se amb Ferran. Juventus, Borussia Dortmund i Liverpool també han preguntat per ell.