ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Chelsea esperarà a estiu per a fitxar a Cancelo

Per Blanquinegres · 15 Novembre, 2016

El ‘cas Cancelo‘ lluny d’acabar està en ple apogeu. El mercat hivernal s’acosta i els rumors sobre els jugadors que estan despuntant en aquest primer tram de temporada es disparen. Un Cancelo que està entre els millors en diverses estadístiques ofensives de LaLiga.

En les últimes setmanes Munic i Londres s’han sumat al Barcelona a la batalla pel futbolista portugués. Segons la premsa anglesa el Chelsea intentarà signar a Cancelo a l’estiu per a donar relleu a Branislav Ivanovic. Encara que no és l’única opció d’Antonio Conte, ja que barregen també el fitxatge del futbolista de la Juventus, Leonardo Bonucci.  Mentre en terres germanes, després que Mendes fera el negoci del segle amb la venda de Renato Sanches aquest estiu, ara Carlo Ancelotti també ha preguntat per Cancelo.

portada-sport-este-sabado-1478905783624
A les últimes informacions sorgides sobre el lusità en la premsa catalana se li han afegit dos interessos en els últims dies. Dissabte passat dotze de novembre Sport publicava que el Barcelona tenia un ‘pla B’ per al lateral dret donades les dificultats que comporta l’operació per Cancelo. Tot açò després d’una primera presa de contacte entre l’agent i amic de Peter Lim, Jorge Mendes i el club blaugrana.

Cancelo té molts nombres d’eixir del València aquest estiu i Mendes ja ha començat a subhastar al jugador al millor postor.