Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Chelsea disposat a oferir 25 milions de £ per Mustafi

Per Blanquinegres · 17 Juliol, 2016

Shkodran Mustafi, continua arreplegant ofertes i interessos de diferents Clubs europeus, que farien tallar la seua permanència de la disciplina blanquinegra després de dos temporades. La llista s’iniciava amb el Liverpool de Klopp i el Borussia Dortmund al començament de l’estiu. Ahir coneixíem les pretensions de l’AC Milà per tal de fitxar a l’internacional alemany, després de la fallida lombarda per Mateo Musacchio jugador del Vila-real taxat en 30 milions.

Hui diumenge i segons publiquen des de Londres, el Chelsea d’Antonio Conte podria ser el següent en provar fortuna per tal de nugar els servicis del defensor d’origen albanès. Tal i com publica Daily Mirror, els d’Stanford Bridge tindrien preparada una oferta de 25 milions de £ que al canvi deixarien una quantitat de 30 milions d’€. Una xifra que tot i no arribar a la clàusula de rescissió podrien donant llum verda a les primeres converses entre entitats. Entitats que al llarg de l’estiu ja han tingut contacte per l’interès dels londinencs en el portuguès “21”, André Gomes.

De fructificar esta operació, el conjunt de Mestalla ingressaria de colp una bona suma econòmica que solucionaria el problema del Fair Play Financer d’un colp tenint en positiu els moviments ja tancats de Yoel Rodríguez, Antonio Barragán, Pablo Piatti i l’esperat per Álvaro Negredo, pel que la tant sonada eixida d’André Gomes quedaria totalment descartada. A hores d’ara el VCF compta amb una masa salarial de 100 milions d’euros, aproximadament, sent necessaris rebaixar fins al límit dels 75/80 milions que amb l’ingrés dels diners dels ‘Blues‘ quedaria equilibrat.