ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El centre del camp, punt feble del València

Per Gerard Gálvez · 05 Agost, 2021

El València continua perfilant el seu equip de cara al començament de lliga divendres que ve 13 d’agost. Malgrat que els fitxatges no arriben, Bordalás ha sabut construir un equip competitiu amb els jugadors que tenia. No obstant això, en el 4-4-2 de Bordalás, la línia del centre del camp es veu molt feble en comparació a la resta de l’equip.

Pareja de migcampistes

A falta d’una setmana, Hugo Guillamon, Burlamaqui i Esquerdo van ser els tres jugadors que van tindre minuts contra el Milan a Mestalla. Pot ser que arribe Racic, encara que porte temps sense competir, Soler, encara que no ha entrenat amb Bordalás o Yunus Musah, on l’entrenador l’ha provat en alguna ocasió, però sembla que no és l’escenari que pensava Bordalás que anava a tindre a principis d’agost.

Jason en dreta

Bordalás només té a disposició a un jugador en banda dreta. A més, és un futbolista amb el qual no comptava a principis de pretemporada i el club li buscava eixida. No obstant això, l’entrenador no té més i, hui dia, Jason es postula com a titular en la primera jornada de lliga, ja que Yunus és dubte i Bordalás ha probat a l’americà pel centre i no en banda. El seu rendiment, amb el València, ha sigut sempre molt pobre.

Cheryshev per l’esquerra

El rus és un altre futbolista que no comptava per a Bordalás. El club buscava una eixida, però s’ha vist com l’únic interior esquerrà de la plantilla i Bordalás sembla ser que ho posarà de titular enfront del Getafe. De no comptar a ser titular, cosa que demostra com funciona el mercat del València.