Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El central que volia fitxar el València si no renovava Diakhaby

Per Alex Alfaro · 22 Gener, 2023

El València, una vegada acabe el mercat d’hivern, que ara mateix és la prioritat màxima del club, començarà la planificació de cara a la pròxima temporada on un dels punts ha resoldre sense cap dubte és la defensa. El club ha decidit començar a treballar en l’eixida de Gabriel Paulista, segons va informar Héctor Gómez, per a poder  efectuar l’opció de compra del turc Cenk Ózcakar, per 5 milions d’euros, la xifra exacta de la fitxa del central brasiler. Un salari molt elevat per a les prestacions que està donant el de Sau Paulo i que està llastrant a un València en el qual les fitxes cada vegada més van a la baixa.  La seua renovació en 2021 i el va colocar com Top 3 dels salaris de la plantilla. Un contracte alt per a un jugador que no és ni molt menys titular en el València de Gattuso i que té per davant a Cömert, Diakhaby i segons, lo que hem pogut vore en les últimes setmanes, fins i tot a Cenk.

L’entitat ha triat a Cenk per davant de Gabriel Paulista, a causa del factor econòmic i a l’edat dels jugadors. El turc té 22 anys i Paulista 32, es a dir, es porten deu anys de diferència. El central brasiler porta cinc temporades en l’equip valencianista després de la seua arribada a l’estiu de 2017 procedent de l’Arsenal i la decisió pot estar conduïda també pel nombre de lesions que ha tingut durant tot este temps.

El València ha començat la planificació amb la renovació, ja anunciada, del central guineà de 26 anys, Mouctar Diakhaby. El següent pas ha sigut la decisió de donar eixida a Gabriel Paulista i comprar a Cenk. Des del club estan contents amb les actuacions d’Eray Cömert i volen que continue lligat al club fins a 2026, com així està estipulat en el seu contracte.

El pla B que tenia el València si no renovava a Diakhaby

El València portava tantejant el mercat de centrals, des de fa mesos, amb noms com el de Catena, tal i com vam pubicar en Blanquinegres, però el jugador ho té fet amb l’Osasuna i  abandonarà la disciplina del Rayo Vallecano a final de temporada. La possibilitat de que Diakhaby no continuara era molt plausible i Gattuso va arribar a afirmar que ell no era optimista en arribar a un acord per a la renovació del central.

Segons ha apuntat el diari AS, el jugador Alexandre Dkiky, futbolista de l’ Estrasburgo, estava bé valorat per part de la direcció esportiva i era el pla B en el cas de que Diakhaby no continuara en Mestalla. Djiku acaba contracte en el mes de juny i està prop d’arribar a un acord amb el Sevilla. De totes formes, segons afirma este mateix mitjà, el València no valora la incorporació d’altre central fins que no resolga el futur de Gabriel Paulista i de Cenk.