+  PRIMER EQUIP  

El cas Gayà podria arribar a la seua fi el divendres

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2015

El jugador junt altres representants del Club com Salvo o Kim Kho inauguraran la primera penya a Pedreguer amb el nom del lateral valencianista.

 

Divendres pròxim, Pedreguer comptarà amb la visita del seu fill predilecte, per tal de donar a conèixer la Penya valencianista que portarà per nom el del jove lateral esquerre del València CF, Jose Luis Gayà.

Dit acte comptarà amb la presencia de representants del Consell d’Administració del VCF, com el president executiu Salvo o la mà dreta de Peter Lim a la ciutat, Kim Kho. Per segona volta en poc de temps, el jugador, a l’ull de l’huracà per el tema de la seua renovació, farà acte de presencia a un nou esdeveniment del Club, com el de la passada setmana a Oliva.

Dins del context d’estar a la població del futbolista i la presencia d’alts càrrecs de l’entitat, podrien propiciar la fumata blanca per tal de donar oficialitat a l’acord de renovació entre el València CF i Jose Luis Gayà, tallant de socarrell els rumors que ‘vestien’ al jove de 20 anys amb camisetes d’altres equips.

Després del partit al Camp Nou, el mateix jugador va trencar el bloqueig que patia la negociació per la seua prolongació contractual, per lo que passat el primer entrebanc, normal a negociacions d’este calibre, tot camina ja cap a la resolució d’este culebró amb possible final feliç per a tota la parròquia blanquinegra.