La millor informació del ValènciaCF en valencià

El cartell de “Lim Out” estarà pegat a paterna durant 6 mesos
,

El cartell de “Lim Out” estarà pegat a paterna durant 6 mesos

COMPARTIR

Libertad VCF va realitzar el passat 10 de maig un dels actes de protesta més contundents en tota la història de l’associació: un cartell gegant sota el lema “LIM OUT”. El cartell, amb fons groc, es pot llegir des d’absolutament qualsevol lloc de la Ciutat Esportiva. És a dir, que tots els empleats incloent a Anil, Bordalás, jugadors, Otero… veuen el cartell demanant l’eixida de Peter Lim.


Segons han confirmat fonts de Libertad VCF a Blanquinegres, el cartell estarà ahí els pròxims 6 mesos. L’única opció que té el València per a eliminar eixe cartell és que l’empresa decidisca trencar els contractes amb la indemnització corresponent, i òbviament seria un acte censurador més. I el club ja està estudiant les opcions que té. 

No obstant això, Libertad ha demanat als seus socis que continuen donant per a poder mantindre eixe cartell d’ací molt més temps. No obstant això, encara no és suficient per a poder tirar a Meriton del club. Per a això, són claus únicament dos components de la societat civil: l’afició i els polítics. Cada vegada més el minut 19 sona menys, cada vegada és més tímid…I així poques coses es poden canviar.