La millor informació del ValènciaCF en valencià

Parejo: “El lloc del València CF ha de ser jugar la Champions cada any”
,

Parejo: “El lloc del València CF ha de ser jugar la Champions cada any”

COMPARTIR

728-90

Dani Parejo li va marcar al Valladolid en el partit de la primera volta, després d’una gran assistència de Carlos Soler, i amb il·lusió, al costat de la resta de companys, afronta la “final” del pròxim dissabte en Pucela. No va ser un gol més, com la seua celebració, abraçant-se a Marcelino simbolitzant la unió que sempre ha existit en el vestuari, clau per a una remuntada històrica que pot finalitzar amb una plaça de Champions.

El capità del Valencia CF ha atés a VCF MEDIA, reconeixent que “tots haguérem signat arribar a l’última jornada així, mancant un partit depenent de nosaltres per a aconseguir un gran objectiu com és classificar-nos per a la Champions”. Eixe és, sens dubte, el lloc que li correspon a l’equip, “un dels quatre millors d’Espanya, el lloc dels quals en la classificació ha de ser jugar la Champions cada any i això ha de ser més que suficient per a guanyar el dissabte”.

En els moments més difícils, just després d’empatar enfront del Valladolid quan el Valencia CF estava a 10 punts de la zona Champions, Parejo mai va deixar de creure en el grup: “Estàvem en un moment complicat, no eixien les coses com volíem, però ja ho vaig dir. Veia a l’equip entrenar i treballar tots els dies, el respecte, el compromís i la humilitat que teníem, quan veus aeixos valors diàriament penses que és impossible que vaja a seguir tot igual, per lògica. Era el que sentia, ho vaig posar d’eixa manera perquè ho veia així, i el temps m’ha donat la raó”.

A pesar que el conjunt blanquivioleta ja ha aconseguit la permanència, no serà un partit fàcil, com afirma Parejo: “És un equip al qual li agrada jugar al futbol. Hem de centrar-nos en nosaltres, si guanyem quedem quarts i afrontem el partit amb la importància que requereix”.